Call of Duty: Warzone - egy új kor kezdete

  • Írta: szlav
  • 2021. november 5.
  • Videó
Megjelent a Call of Duty: Vanguard, hamarosan pedig a Warzone is visszatekeri az idő kerekét a 80-as évekből egészen a második világháborúig. A legújabb videóból megtudhatjuk, hogyan ér össze ez a két korszak.

A Call of Duty: Warzone felett átívelő történet néha olyan kusza, hogy azt követni is nehéz, ezúttal azonban a fejlesztők egészen egyszerű és elegáns módon oldották meg az időutazást. A Warzone Pacific felvezető videójában láthatjuk, ahogy a Black Ops: Cold War operátorai Verdanskban egy földalatti náci bunkerre találnak, ahol összefutnak a Vanguard alapítójával, Captain Butcherrel. A jó kapitány ezek után a távolba (és egy porosodó térképre) meredve a múlt eseményeiről kezd beszélni - gyakorlatilag visszaemlékezések formájában vezetik fel a Warzone Pacific eseményeit.

Habár a Call of Duty: Vanguard ma megjelent, a Csendes-óceánon játszódó új helyszín érkezésére és a Warzone teljes átalakulására még várnunk kell egy keveset. A következő hetekben játékon belüli események vezetik majd fel a második világháborús körítés integrációját, az első online szezon startjával, azaz december 2-án pedig megtörténik a teljes átállás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...