Előzetesen a Star Ocean: The Divine Force világa

  • Írta: gorien
  • 2021. november 6.
  • Videó
Link másolása
Öt számozott rész, egy spin-off és mobilos mellékág után új epizóddal jelentkezik a Star Ocean-sorozat. A The Divine Force világában science fiction és fantasy keveredik, és az új előzetes alapján akad majd mit felfedeznünk.

A Sony múlt heti State of Play-műsorának egyik frissiben bemutatkozó játéka a Square Enix és a tri-Ace közreműködésében készülő Star Ocean: The Divine Force volt, amely a lassan huszonöt éves játéksorozat legújabb darabja lesz. A The Divine Force-ban sci-fi és fantasy is keveredik, az új előzetes pedig épp ezt a sokszínű világot mutatja be.

Az új részben két főszereplőt kapunk: Raymondot, aki egy kereskedő űrhajó kapitánya, és Laeticiát, a technikailag fejletlen Aucerius lovaghercegnőjét. Az események és a történet résztvevői annak függvényében változhatnak, hogy melyikükkel vágunk neki a kalandnak.

Az ígéretek szerint a széria eddigi legakciódúsabb harcrendszerét kapjuk majd, amelynek hála nagy számú ellenfelet is képesek vagyunk kordában tartani. A játék világát szabadon körberepülhetjük majd, így három dimenzióban fedezhetjük fel minden érdekességét.

A Star Ocean: The Divine Force 2022-ben érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re.

2.
2.
TrishtanAG
A Sega nézegesse agyon ezt a videót, aztán húzzon új Phantasy Star Universe-t gyártani.
1.
1.
Cloudbreaker
Igazi Star Ocean feeling, igen tetszetős!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...