Halo Infinite - gyorsan elfogyott a gyűjtői kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 7.
  • Hír
Link másolása
Pillanatok alatt elfogyott a Halo Infinite gyűjtői kiadása. Ez önmagában még nem nagy hír, de Master Chief kalandjának limitált kiadását úgy kapkodták el a rajongók ilyen gyorsan, hogy a Microsoft be sem tudta hivatalosan jelenteni.

Nem ritka, hogy egy-egy játék gyűjtői kiadásait pillanatok alatt elkapkodják a rajongók. Az viszont nem igazán szokott előfordulni, hogy a játékosok úgy kapkodják el a limitált kiadást, hogy az hivatalosan még be sem mutatkozott.

Márpedig a Halo Infinite kapcsán ez történt. A Microsoftnak és a 343 Industriesnak ideje nem maradt hivatalosan bemutatni a Halo Infinite gyűjtői változatát, a szemfüles rajongók ugyanis azonnal lecsaptak a limitált készletekre. Legalábbis azokra, amelyeket a Walmartnak biztosítottak a redmondiak, vagyis közel 10 ezer példányra.

Ha ellátogattok az amerikai áruházlánc honlapján található dedikált Halo Infinite-adatlapra, akkor ott látható, hogy a 170 dolláros Halo Infinite Collector's Editionből már minden darab elfogyott. Egyelőre nem tudni, hogy más áruházláncok, mint például a Best Buy, az Amazon, a Currys vagy a Game kap-e ilyen készletet, illetve a Walmart kap-e újabb példányokat.

A limitált példányszámú gyűjtői változat egyébként a játék mellett tartalmazott egy fémdobozt, öt darab pofás kitűzőt, egy Plasma Pistol üvegnyitó replikát, egy Energy Sword asztali lámpát, egy képeskönyvet és egy speciális fejlesztői üzenetet.

A Grappleshot eredete

Eközben folytatódik a Halo Infinite élőszereplős videósorozata, ami a UNSC archívumából válogatva ad képet arról, mi vár majd ránk Master Chief legújabb kalandjában. A következő archív anyag a főhős legújabb kiegészítőjének, a grappleshotnak az eredetéről rántja le a leplet.

A Halo Infinite december 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A többjátékos mód ingyenes lesz, a kampány pedig elérhető majd az Xbox Game Pass kínálatából is. Ha lemaradtatok róla, csekkoljátok le a sztorimód legutóbbi bemutatóját!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...