Nagy hiányosságát pótolják a Back 4 Bloodnak

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Turtle Rock Studios közzétette azt a roadmapet, amely nagy vonalakban összefoglalja, hogy milyen frissítésekre és kiegészítőkre számíthatnak a Back 4 Blood-rajongók idén és jövőre.

Nehéz kiigazodni azon, hogy mi újság a Back 4 Blood háza táján: a fejlesztők szerint óriási siker a játék, míg más statisztikák szerint már nem ilyen rózsás a helyzet. Akárhogy is, a jelenlegi játékosok minden bizonnyal örülni fognak neki, hogy a Turtle Rock Studios közzétette azt a roadmapet, amely felvonultatja az idei és a jövő évre várható fejlesztéseket. Persze csak nagy vonalakban.

Az ábra szerint idén már csak két ingyenes frissítés esedékes. A novemberi hónap kényelmi újításokat és hibajavításokat hoz majd magával, míg decemberben már tartalmi újdonságoknak is örülhetünk: új supply line-ok, egy Riddeneknek szóló gyakorlópálya és egy szezonális esemény is várható, miközben újabb kártyákra, sőt egy új kártyatípusra is számíthatunk. A legfontosabb adalék viszont minden bizonyára az, hogy sokak örömére akkor is elérhető lesz a fejlődési rendszer, ha offline, single playerben játszunk. Ez egy sokat kritizált hiányossága volt a játéknak.

Jövőre aztán újabb ingyenes tartalmak érkeznek, további fejlesztések és kártyák, egy új nehézségi szint, valamint egy vadonatúj kooperatív móka is várja majd a játékosokat. Szintén 2022-ben élesednek a 40 dolláros szezonbérlettel elérhető fizetős DLC-k: ezekből három várható, az első pedig a Tunnels of Terror címet viseli. Ezek újabb karaktereket, ellenféltípusokat és fegyvereket hoznak magukkal többek között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...