Újra kiadhatják a The Tomorrow Childrent

  • Írta: gorien
  • 2021. november 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Tomorrow Children egy, a szovjet propaganda stílusából ihletődött többjátékos cím volt, amit egy év alatt be is zártak. A fejlesztők most visszaszerezték a jogait, és az újrakiadást tervezik.

A Q-Games még 2016-ban adta ki PlayStation 4-re a The Tomorrow Childrent, egy free-to-play játékot, amelyben másokkal összefogva kellett felvirágoztatnunk és megvédenünk egy szovjet várost. Nem volt hosszúéletű, egy évvel később már le is álltak a szerverei, a kiotói stúdió azonban ma jó hírrel lepte meg a játék rajongóit.

A Q-Games eredetileg a Sonyval társulva küldte piacra a játékot (a gyártásba még az utóbbi japán részlege is besegített), a cég pedig hírhedten szeret ragaszkodni a külsős csapatok által kizárólag PlayStationre gyártott címek jogaihoz. Az üzlet részletei ugyan nem ismertek, de Dylan Cuthbert, a The Tomorrow Children alkotója most sikeresen visszaszerezte a kiadáshoz szükséges jogokat.

Cuthbert megköszönte a rajongóknak a kitartást és a Sonynak az együttműködést, illetve bejelentette, hogy a Q-Games már dolgozik a The Tomorrow Children újraépítésén, hogy újra kiadhassa azt. Akik közelről szeretnék követni a fejleményeket, feliratkozhatnak a Postcards from the Void hírlevélre.

1.
1.
mamgu
A "játék rajongóit" mert van neki olyan?
"Sony pedig hírhedten szeret ragaszkodni a külsős csapatok által kizárólag PlayStationre gyártott címek jogaihoz" és vajon ebben az esetben miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...