Alaposan megújul az Among Us

  • Írta: szlav
  • 2021. november 10.
  • Letöltés
Link másolása
Az InnerSloth megtartotta a legfrissebb Emergency Meetingjét, amellyel egy időben élesedett az Among Us legújabb nagy frissítése. Az update különféle szerepeket és egy battle pass-szerű rendszert hozott a játékba.

Izgalmas prezentációval jelentkezett az Among Us fejlesztőcsapata, a legjobb hír pedig az, hogy a játék rajongóinak nem is kellett várniuk az újdonságokra. A Roles & Omnicubes nevezetű frissítés elég beszédes, hiszen a cím magába foglalja a két legnagyobb érdekességet. Vegyük hát sorba őket!

A Roles alatt a játékosok újdonsült szerepeit érhetjük, melyből kapásból négyféle került a játékba. A Scientist egy hordozható készülék segítségével figyelemmel kísérheti a legénység állapotát, míg az Engineer az imposztorokhoz hasonlóan hozzáférést kap a szellőzőalagutakhoz. A Guardian Angel az a játékos lesz, aki először az életét veszti - ez a játékos a halála után egy rövid ideig megvédheti a csapattársait. Igen ám, de az imposztorok is fejlődnek: a Shapeshifter felveheti egy másik játékos alakját, ezzel adott esetben rákenve a gyilkosságot.

A frissítés másik nagy újdonsága az úgynevezett Cosmicube. Ezek a kockák leginkább a népszerű battle pass-rendszerekhez hasonlítanak, vagyis némi pénzért és a szintek megszerzéséért cserébe egy sor kozmetikai extrához juthatunk. Az Among Us egyébként kap egy játékon belül megszerezhető valutát is - ez lesz a Beans, melyeket beváltva szintén kicicomázhatjuk az asztronautánkat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...