Marveles logóáradat a Disney+ Dayen

  • Írta: gorien
  • 2021. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A streamingszolgáltatójának második születésnapját ünnepli ma a Disney, amelynek örömére betárazott marveles anyagokból is. A széles nyilvánosság csak sorozatok címtervezeteit kapta, de ezek között is találunk új bejelentéseket.

A ma tartott Disney+ Dayről a streamingplatform egyik biztos pillérjét adó Marvel sem hiányozhatott, ám az új látnivalókat nem mindenki élvezheti még jelenleg. A Disney+-ra felkerült egy huszonöt perces, különleges kisfilm, amiben néhány jelenet erejéig olyan várható sorozatokba pillanthatunk be, mint a Ms. Marvel, a Moon Knight vagy a She-Hulk.

Azoknak, akiknek nincs Disney+-előfizetése (hozzánk például jövőre érkezik) be kell érnie a hivatalos Twitterre feltöltött logókkal – igaz, ezek között is lapul néhány friss bejelentés.

Élőszereplős sorozatok

Az élőszereplős sorozatok között sok meglepetést nem találunk, hiszen ezeknek a sorozatoknak a javáról már tudtunk. Sőt, míg a Moon Knight és a She-Hulk egyelőre premierdátum nélkül áll, a Ms. Marvelről már ismert, hogy 2022 nyarán számíthatunk rá.


Jutott még logó a Dominique Thorne főszereplésével készülő Ironheart sorozatnak, amely a Vasember technológiáját megtaláló Riri Williamsről szól, de a Secret Invasion is megkapta a saját dizájnját, amiben pedig Samuel L. Jackson Nick Furyját és Ben Mendelsohn Talosát követhetjük a skrullok körüli bonyodalmakban.

Teljes címet kapott a WandaVision korábban beharangozott spin-offja is, amely Agathára koncentrál – Agatha: House of Harkness címen kereshetjük. Új bejelentés viszont az Echo, amely a Sólyomszem-sorozat egyik karakterét, Maya Lopezt emeli főszerepébe. Konkrét premierdátumot egyik sorozat sem kapott.

Animációs sorozatok

Animációs színtéren már több az újdonság. Az I Am Grootról lassan egy éve tudunk már, ez A galaxis őrzői-filmek Baby Grootját követi majd rövid epizódokban, aki kalandjai során a filmes univerzum legkülönfélébb figuráival találkozik. Elméletben 2022-ben várható úgy, ahogy a The Guardians of the Galaxy Holiday Special is, amit a harmadik rész forgatása alatt rögzítenek.


A második évaddal bővülő What If...? már eljátszott a Marvel-hősök élőholt változatainak gondolatával, de a Marvel Zombies megkapja a saját sorozatát is, míg (a cím alapján kezdő) Pókember a Spider-Man: Freshman Yearben indul új kalandokra. A Marvel-rajzfilmek régi rajongói pedig az 1992-1997 között futó X-Men-sorozat folytatásának örülhetnek – a rendes lezárást sosem kapó széria 2023-tól jelentkezik új epizódokkal a Disney+ műsorán.

2.
2.
DragonBleacPiece
remélem a freshman year arra utal hogy legalább egyetemista lesz peter, nem ezredszerre is csecsemő gimnazista
1.
1.
Shao Kahn
Engem legjobban a She-hulk érdekel, remélem nem igaz a pletyka amit régen hallottam, hogy Jennifer Walters nagyon ritkán fog csak átalakulni She-hulkká. Én azt akarom hogy Hulkkal egyenrangú és kivitelezésű szuperhős legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...