Bezárnak a Skate 2 szerverei

  • Írta: gorien
  • 2021. november 16.
  • Gyászhír
Link másolása
Láttuk már, hogy a visszafelé kompatibilitás csodát tehet egy játék népszerűségével, és habár nem jelenthetjük ki, hogy a frissen csatlakozó Skate 2-re is ez a sors várt volna, az már biztos, hogy az online multit nem sokáig élvezhetjük benne.

Idén nemcsak életjelet adott magáról az Electronic Artsnál több mint tíz éve parkolópályán lévő Skate-sorozat, de az új csapat, a Full Circle már bele is vetette magát a következő epizód készítésébe. Erről sokat nem tudunk még néhány információmorzsán kívül, de az biztos, hogy konzolokon túl PC-re is megjelenik. Tegnap egy korábbi epizódnak ragyoghatott fel a napja, de az örömbe üröm is vegyül.

Az Xbox ugyanis a születésnapi streamjének keretében bejelentette, hogy hetvennél is több klasszikus játék érkezik a visszafelé kompatibilitási listájukra, köztük az eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent Skate 2 is. Ezzel együtt ragadta meg az Electronic Arts az alkalmat, hogy tudassa a játékosokkal: december 10-zel lelövi a játék multiplayer szervereit. Az egyjátékos részek természetesen érintetlenek maradnak, ahogy a lokális többjátékos mód is.

2.
2.
delphijos
#1: Ez igaz, de itt most elég fura az időzítés.
1.
1.
Extol
Előbb-utóbb minden szerver leáll
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...