Elrajtolt a Ruined King: A League of Legends Story

  • Írta: szlav
  • 2021. november 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Jókora bombákat dobott ma a Riot Forge, dörzsölhetik a markukat a League of Legends rajongói. A kiadó váratlanul piacra dobta a Ruined King nevezetű RPG-kalandját, és mutatott két másik játékot is a népszerű MOBA univerzumából.

A késések ellenére nem tudtuk pontosan, hogy mikor érkezik a Ruined King: A League of Legends Story, a Riot pedig nem verte hatalmas dobra a játék felvezetését. Éppen ezért teljesen váratlanul ért bennünket, hogy az Airship Syndicate garázsából kigördülő szerepjáték ma el is rajtol, hogy elmesélje Miss Fortune, Illaoi, Pyka, Ahri, Yasuo és Braum történetét, amint szembeszálnak Viegóval, a Ruined Kinggel.

A játék tehát a mai naptól elérhető PC-n, (Steam, GOG, Epic) Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen, illetve visszafelé kompatibilitással a Microsoft és a Sony újgenerációs konzoljain is.

Mozgásban a CONV/RGENCE

Két évvel ezelőtt már láthattuk, de most ismét életjelet adott magáról a CONV/RGENCE: A League of Legends Story. A Double Stallion Games 2D-s akció-platformere a League of Legends időutazó feltalálóját, Ekkót helyezi a középpontba. A megjelenés valamikor a jövő év folyamán várható.

Bemutatkozott a Song of Nunu

Egy vadiúj játékot is villantott ma a Riot Forge. Ez nem más, mint a Song of Nunu: A League of Legends story, amely Runeterra legbarátságosabb jetijéről és az ő legjobb barátjáról mesél el egy fagyos, de mégis szívmelengető történetet. A RiME fejlesztőinek a játéka várhatóan szintén 2022-ben jelenik meg, mégpedig a PC-t, Xbox One-t, Xbox Series X/S-t, PlayStation 4-et, PlayStation 5-öt és Nintendo Switchet megcélozva.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...