Fél évet csúszik a Saints Row-reboot

  • Írta: gorien
  • 2021. november 17.
  • Csúszás
Link másolása
A Volition elhatározta, hogy jövőre új alapokra helyezi a Saints Row-franchise-t egy reboottal, amiben elölről követhetjük végig egy másik, szintén Szentek néven futó banda felemelkedését. Most úgy látszik, az eredeti határidő nem tartható.

A Volition és a Deep Silver az idei Gamescomon leplezte le hivatalosan a Saints Row-sorozat következő epizódját, ami a korábbi sztori folytatása helyett tiszta lappal indít. Ebben Santo Ileso városába visz az utunk, aminek uralásáért három banda háborúzik – négy ambiciózus fiatal azonban megunja az alárendeltséget, és saját birodalom felépítésébe kezdenek.

Úgy tűnik viszont, hogy a fejlesztőcsapat alábecsülte az új Saints Row jelentette kihívásokat, ezt tükrözi legalábbis Jim Boone közleménye. Nemcsak a játék mérete és vállalásai miatt kell a csapatnak több idő, de a COVID hatásait is rosszul mérték fel, épp ezért úgy döntöttek, hogy fél évvel elhalasztják a játék megjelenését – máskülönben nem ütné meg azt a minőséget, amit ők elvárnak maguktól és amit a rajongók is megérdemelnek. Boone kiemelte, hogy a játék lényegi részei (mint a világ vagy a karakterek) nem változnak, csak a végső simításokhoz kell az extra idő.

2022 februárja helyett tehát augusztus 23-ra várhatjuk a Saints Row-t PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

3.
3.
nemfontos
Kényelmes dolog mindent a covid -ra fogni, de azért érdemes megjegyezni, hogy ha valamihez, hát a fejlesztéshez aztán tényleg csak egy számítógép, egy jó internet kapcsolat, és egy vpn kell. Még a videós kapcsolat is megoldható számtalan módon...
Azt állítani, hogy nem lehet akár karanténból dolgozni szinte bármelyik munkafolyamaton (objektumokat rajzolni, engine -t hegeszteni, tesztelni stb, történetet írni!!... ) az nettó hazugság. A szinkron, zene, és hang utómunka lehet kivétel...
Még 10 évig minden késés, csúszás a covid miatt lesz... papíron... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...