Saints Row (2022) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új helyszínt és történetet, de a régi hangulatot ígéri a Saints Row rebootja.

A Gearboxhoz vándorol a Saints Row fejlesztőcsapata

Az Embracer Group bejelentése szerint a Volition stúdió fejlesztői a Gearbox Software alatt tevékenykednek majd a jövőben.

Európai toplista: nem találod ki, melyik játék előzte meg a Saints Row-rebootot!

Az új Saints Row az amerikai után az európai eladási listán is a második helyet csípte el. A toplista további helyezettjei is tartogatnak meglepetéseket, különösen az első hely.

Saints Row - jobb fogadtatást várt az Embracer Group

A Saints Row megosztó rebootja semmilyen szempontból nem váltotta meg a világot. A Volition csapata felett őrködő Embracer Group sem elégedett az eredményekkel, ez pedig könnyen kihathat a széria jövőjére.

Amerikai toplista: a PlayStation 5 eladásai túlszárnyalták a Nintendo Switchét

Az ellátási láncok helyreállásával átvette a Sony a Nintendo vezető pozícióját Amerikában, a PS5 eladásai megelőzték a Nintendo Switchét augusztusban.

Brit toplista: az élen rajtolt a The Last of Us: Part I

Ahogy véget ért az uborkaszezon, egy sor új játék landolt a boltokban a múlt héten, végül azonban a The Last of Us: Part I emelkedett ki győztesként közülük.

Brit toplista: az élen nyitott a Saints Row

Három hétig vezette a brit eladási listákat a Horizon: Forbidden West, a legfrissebb összegzés élén azonban már egy új nyílt világú akciójáték áll. A vegyes fogadtatás ellenére is erősen startolt az új Saints Row.

Elkészült a Saints Row videótesztünk!

A Saints Row-széria régi dicsősége igencsak megkopott az elmúlt évek során, így nem is csoda, hogy a Deep Silvernél úgy látták, eljött a tökéletes időpont a rebootra. Videótesztünkből többek közt az is kiderül, hogy igazuk volt-e.

Megjelent az új Saints Row, élőszereplős előzetest is kaptunk mellé

Hivatalosan is megjelent a Saints Row-reboot, ennek apropóján pedig egy élőszereplős kedvcsinálót is kaptunk a játékhoz.

Saints Row teszt (videóteszttel!)

Az elmúlt években meglehetősen megfáradt Saints Row-sorozat jócskán megérett egy kiadós rebootra. Az új epizód elmeséli, hogyan alakult meg a világ legeszelősebb bűnbandája.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan zárjuk az augusztust, és vele együtt a nyarat is, azonban a következő napok még tartogatnak néhány megjelenést - köztük egy igazi tripla A-kategóriás címet is.