Saints Row (2022) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új helyszínt és történetet, de a régi hangulatot ígéri a Saints Row rebootja.

Tovább él a Saints Row és a Red Faction franchise is

Hiába zárta be az Embracer a Volition fejlesztő stúdiót, az általuk készített sorozatok úgy látszik, hogy megússzák a dolgot és a Dead Island 2 fejlesztőihez kerülnek majd.

Bezárja kapuit a Saints Row franchise-t is fejlesztő Volition

Az Embracer Group az átszervezés részeként, aminek a célja, hogy a videójáték-iparban betöltött vezetői pozícióját megőrízze, azonnal hatállyal bezáratta a Volition stúdiót.

Szivárog a PlayStation Plus szeptemberi felhozatala

Billbil-kun leakjei eddig sosem hagytak minket cserben, így szinte mérget vehetünk rá, hogy szeptemberben a 2022-es Saints Row vezeti majd a PlayStation Plus Essential felhozatalát.

Launch traileren a Saints Row utolsó DLC-je

Szóljon a Tűz és Por dala! Santo Ileso kelekótya maffiózói az év legnagyobb LARP-bulijára készülnek, ebből pedig sok jó nem sülhet ki. Lássuk a DLC utolsó kedvcsinálóját!

Steamre is megérkezik a Saints Row rebootja

A Steam megjelenés mellett bejelentették a játék harmadik kiegészítőjét is. A Song of Ice and Dust névre keresztelt DLC augusztus 8-tól lesz elérhető.

Saints Row - megérkezett Doc Ketchum Gyilkos Cirkusza

Megérkezett a 2022-es Saints Row második nagyobbacska DLC-csomagja is. A Doc Ketchum's Murder Circus egy halálos arénával várja vissza a lilapulcsis maffia tökkelütött tagjait.

Megérkezett a Saints Row első sztori DLC-je

Közel egy évvel az alapjáték megjelenése után megérkezett a Saints Row első nagy bővítménye. A The Heist & The Hazardous egy klasszikus rablómelóval csalogatja a lilapulcsis maffia tagjait.

A jövő héten jön a Saints Row fizetős DLC-je

Noha a Saints Row rebootjának nem volt éppen sima rajtja, de jó pár hónappal később a készítők elérkezettnek látták az időt az első fizetős DLC kiadására. A The Heist and The Hazardous május 9-én fut be.

Három népszerű játékkal játszhatunk ingyen a hétvégén Xboxon

A Free Play Days keretein belül az új Saints Row, a For the King, valamint a Cricket 22 is ingyenesen játszható a hétvégén Xbox-konzolokon.

2022 legjobb játékai - szerintetek

Decemberben ismét szavazásra bocsátottuk az elmúlt egy év legjobb játékait, ezúttal összesen tizenhét kategóriára bontva. Ti megszavaztátok a kedvenceiteket, mi pedig összesítettünk. Lássuk az eredményeket!