Saints Row (2022) PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új helyszínt, új történetet, de a régi hangulatot ígéri a Saints Row rebootja.
Típus:

Fél évet csúszik a Saints Row-reboot

A Volition elhatározta, hogy jövőre új alapokra helyezi a Saints Row-franchise-t egy reboottal, amiben elölről követhetjük végig egy másik, szintén Szentek néven futó banda felemelkedését. Most úgy látszik, az eredeti határidő nem tartható.

Ezzel a küldetéssel kezdődik az új Saints Row

A Game Informer jóvoltából friss, kicsit több mint nyolcperces kedvcsinálót kapott a Saints Row rebootja. A gameplay-bemutató a játék kezdeti küldetéseiből ad kiadós ízelítőt. Csekkoljátok!

Saints Row - Santo Ileso körzetei

Nemrég egy rövidke ízelítőt kaphattunk abból, hogy milyen lesz a Saints Row-rebootnak otthont adó Santo Ileso, most pedig maguk a fejlesztők mesélnek egy kicsit többet a különböző körzetekről.

Lessünk bele az új Saints Row világába!

A Volition jövőre újra jelentkezik a népszerű játéksorozatával, ám ahelyett, hogy tovább emelné az őrült téteket, inkább visszatér az alapokhoz. A Game Informernek hála ráleshetünk, hogyan néz ki Santo Ileso, az új játszóterünk

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

GC 2021: Saints Row - bővebben a rebootról

Még épp csak bemutatkozott a Saints Row-sorozat jövőre várható rebootja, de a Volition máris előállt egy videóval, hogy kicsit bővebb betekintést engedjenek a játékba és Santo Ileso városába.

Saints Row előzetes

A Saints Row-sorozat visszatér… a gyökerekhez. A Volition reboot formájában hozza vissza népszerű szériáját, hogy új helyszínen és új szereplőgárdával, ismét a kezdetektől legyünk tanúi a Szentek felemelkedésének.

GC 2021: Bemutatkozott a Saints Row-reboot

Jövőre újra belevethetjük magunkat a Saints Row őrült akcióval teli világába. A Volition egy reboot formájában tér vissza a sorozathoz, amely új helyszínt, eredettörténetet és karaktereket hoz magával.