Felsorakoznak az ELEX II frakciói

  • Írta: szlav
  • 2021. november 18.
  • Videó
Link másolása
Jövő márciusban ismét felkerekedhetünk, hogy Jax oldalán felfedezzük Magalan rusnya szörnyetegekkel és különös techmágusokkal teli világát. A legújabb trailer a játék öt fő frakcióját mutatja be.

A THQ Nordic és a Piranha Bytes emlékeztető gyanánt kidobott egy újabb előzetest a jövő tavasszal érkező ELEX II-höz. A száműzetéséből visszatérő Jax története ezúttal sem lesz eseménytelen, hiszen Magalan science-fantasy világában öt szembenálló frakció hadakozik egymással. Csak rajtunk áll majd, hogy az Albs, a Berserkers, a Clerics, a Morkons vagy az Outlaws csapatai mellett tesszük-e le a voksunkat.

Az ELEX II 2022. március 1-jén érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Ha még nem tettétek, csekkoljátok le a játék gyűjtői kiadását!

3.
3.
hedzsooo
Legvarosabb ARPG a kozeljovot tekintve, az Elden Ring is biztosan nem lesz rossz a maga kat.-ban de ennek a hangulata kozelebb all hozzam, 1. reszet is egyik nagy kedvencem
2.
2.
ARTURUS22
Egyet imàdtam. Annak jobb volt a gyüjtöije, és mivel abba térkép is van kell egy vhonnan :) voltak hülyeségei persze. Sok munkàt kellet beletenni, hogy a jàték elinduljon.
1.
1.
Hoki György
Hmmm, be kellene fejezni az elsőt most már. Nem volt rossz játék, csak voltak hülyeségei, ez pedig hasonlóan néz ki, de némi újítással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...