ELEX II PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatást kap a Piranha Bytes nyit világú szerepjátéka.
1705941014

Bezárás előtt állhat a Gothic és az Elex fejlesztője, a Piranha Bytes

A legfrissebb szóbeszédek szerint az Embracer a nagy múltú német fejlesztőcsapat, a Piranha Bytes bezárását is kilátásba helyezte. A stúdió szóvivője szerint a hír igaz, de arra kér mindenkit, hogy még ne írja le őket senki!
1646149515

ELEX II teszt

A német Piranha Bytes játékai sosem jelentettek egyet a kifogástalan minőséggel, sőt, rendszerint hibáktól hemzsegő játékokat kapunk tőlük, amikbe alkalomadtán nehéz beleszeretni, de ha sikerül, akkor örökre a rajongóik maradunk.
1646031600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!
1645545600

Magyarázós előzetest kapott az ELEX II

Magalan világa tele van titkokkal, így nem válik hátrányunkra, ha megismertetik velünk az alapokat. A Piranha Bytes pontosan ezt teszi az ELEX II legújabb, áttekintő előzetesében.
1641920400

Akciódús traileren az ELEX II

Rohamosan közeleg az ELEX II premierje, így tehát a THQ Nordic és a Piranha Bytes beizzítja a marketinggépezetet. Az akció-szerepjáték legújabb rövid előzetesében a látványos harcok kapták a főszerepet.
1637244000

Felsorakoznak az ELEX II frakciói

Jövő márciusban ismét felkerekedhetünk, hogy Jax oldalán felfedezzük Magalan rusnya szörnyetegekkel és különös techmágusokkal teli világát. A legújabb trailer a játék öt fő frakcióját mutatja be.
1636574425

Megjelenési dátumot kapott az ELEX II

A THQ Nordic az ELEX hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy jövő márciusban érkezik a nyitott világú szerepjáték folytatása. A bejelentéssel egy időben a játék a gyűjtői kiadásáról is lehullt a lepel.
1631948418

Történetmesélős előzetesen az ELEX folytatása

Tegnap este lezajlott a THQ Nordic tizedik születésnapját ünneplő digitális rendezvény, ahol az ígéreteknek megfelelően az ELEX folytatása is képviselte magát. Ezúttal egy új, a történetet boncolgató kedvcsinálót kaptunk.
1623772800

E3 2021: Készül az ELEX folytatása

A THQ Nordic és a Piranha Bytes közösen jelentették be, hogy folytatást kap a nyílt világú szerepjátékuk, az ELEX, aminek a beharangozását egy trailerrel és egy nagy adag képpel tették még emlékezetesebbé.