Xbox Game Pass-játék lesz a Cyberpunk 2077?

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 19.
  • Pletyka
Link másolása
A legutóbbi Xbox Cloud Gaminget népszerűsítő videóban felbukkant egy játékmenet-pillanat, ami a Cyberpunk 2077 egyik előzetesében is látható volt. Ebből egyesek arra következtetnek, hogy a játék csatlakozik a Game Pass kínálatához.

Tegnap jelentettük, hogy már konzolokon is elérhető az Xbox Cloud Gaming szolgáltatása, vagyis most már akár egy régi Xbox One-on is tudunk Xbox Series X-játékokkal játszani. A Microsoft a hírt egy marketinges videóanyaggal is megtámogatta, amiben van egy pár villanásnyi játékmenet-pillanat, amiről kis nyomozás után kiderült, hogy a Cyberpunk 2077 egyik korábbi előzeteséből származik.

A Redditen egyből megindultak a találgatások, és sokan úgy vélik, hogy ez arra utaló jel, hogy a CD Projekt RED szerepjátéka hamarosan az Xbox Game Pass kínálatát erősítheti. A lengyel stúdió sajtóreferense egyelőre csak annyival kommentálta a szóbeszédeket, hogy nincsenek ilyen jellegű terveik.

7.
7.
szujonor
A Necromunda Hired Gunt hoznák inkább! Mondjuk ennek örülnék.
4.
4.
GemForge
Mondjuk én ennek a lengyel stúdiónak már azt sem hiszem el, amit kérdeznek. Mert remgeteget hazudtak az elmúlt évben és kurvára sok pénzzel lehúztak és hitegettek, de akkor is hazudtak.
Mit is akartam még írni...?
Ja!
A kúlva anyjukat!
2.
2.
Anti4730
Valakinek van tapasztalata, hpgy a sima xbox one s verzio azota mar normalisan fut, vagy meg mindig jatszhatatlan?
1.
1.
crytek
Amikor hónapokkal a hivatalos bejelentés előtt kiszívárog valami ,akkor is ezt mondják. Szóval igaz.. Bár mondjuk 1-2 hónapig ha benne annyi idő alatt nem tudnám kitolni így kihagyom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...