Konzolokon is elrajtolt az Xbox Cloud Gaming

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Jutott még meglepetés az Xbox huszadik a születésnapjára, hiszen a Microsoft a minap az Xbox One és az Xbox Series X/S konzolokon is elindította az Xbox Cloud Gaming szolgáltatását.

A Microsoft tartotta a szavát, és több hónap tesztelést követően az Xbox One és az Xbox Series X/S-konzolokon is elérhetővé tette az Xbox Cloud Gaming szolgáltatását. A felhős játékok futtatásához a rendszer PC-s és mobilos megfelelőjéhez hasonlóan Xbox Game Pass Ultimate-előfizetésre lesz szüksége a játékosoknak.

A konzolos cloug gaming több fronton is hasznos lehet. Az Xbox One esetében adja magát, hogy az előző generációs hardveren is kipróbálhassuk az immár next-gen vassal hajtott Xbox Series-játékokat, míg az újabb gépek tulajdonosai megspórolhatják a letöltést és a telepítést, ha csak futtában próbálnának ki címeket - például mert kaptak egy meghívót valamelyik játékba, vagy még nem döntötték el, hogy melyik anyagnál köteleződnek el legközelebb.

10.
10.
zozo76hun
#8: a no man' sky-nal, a grafikai beallitasnal, ahol a quality/performance mod kozott lehet valasztani, nekem series s-t ir, xbox one x-en, xcloud alatt...
9.
9.
Zuzmo
#7: A távolabbi jövőben várhatóak a PC-játékok az x-cloudba, de arra még nem érdemes várni.
8.
8.
Ooorky
#7: Series X hardveren futnak a játékok cloud-ban, eleve csak kontrollerrel irányítható, még akkor is ha támogatja egér+billt. Meg asszem a leírásában is kiemelik, hogy konzoljátékok érhetők el vele.

+konzolon sokkal szűkösebbnek érzem a kínálatot, mint pc-n. Nfs heat-tel kipróbáltam, de a trékom miatt egyelőre felejtős.
7.
7.
Kovbaj
Valaki nem tudja véletlenül, hogy PC-s játékokat is lehet felhőböl játszani Series X - en? Age fo Empire miatt kérdezem.
6.
6.
zozo76hun
Mar lehet. Frissiteni kellett a konzolt!
5.
5.
crytek
#4: Egyelőre csak insidereknek van csak.
4.
4.
zozo76hun
Hat en rohadtul nem talalom a konzolon hogy lehetne stream-al jatszani (xcloud). lehet meg nem mindenki ultimate elofizeto eri el?
3.
3.
Zuzmo
Tömörítési pixelesség azért látszik nálam, de a 60 fps körüli képfrissítés megvan, észrevehető input lag nélkül minden szépen fut, és sokkal gyorsabban betölt, mint amúgy One S-en.
2.
2.
crytek
Remek hír. Az 1TB rohadt kevés..
1.
1.
GemForge
Meg kell hagyni a MS igazán odafigyel a szolgáltatásokra. Példát vehetne erről a másik kettő!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...