Animációs sorozat készül az Earthworm Jim alapján

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, az Interplay Entertainment eltökélte magát amellett, hogy életet lehel az Earthworm Jim-szériába, erről árulkodik legalábbis, hogy a készülőfélben lévő folytatás mellett egy új animációs sorozatot is betárazott a témában.

Variety számolt be róla, hogy újabb animációs sorozat készül az Earthworm Jim alapján. Premierdátumunk nincs, és a színészgárda kapcsán sem hallottunk semmit, az viszont biztos, hogy az Interplay az APA, valamint Aaron Billet producer és a Passion Pictures animációs stúdió közreműködésével készíti el az adaptációt - az animációs munkálatokat Marc Bordin-Joyeux vezeti.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy rajzfilm dolgozza fel Earthworm Jim kalandjait, 1995-ben a Universal Cartoon Studios készített ugyanis egy két évadot, összesen pedig 23 epizódot megélt sorozatot. Azt a Kids' WB tűzte műsorra, a főhőst pedig Dan Castellaneta szólaltatta meg, aki Homer Simpson hangjaként lehet ismerős.

Ezzel párhuzamosan továbbra is készül az Earthworm Jim 4, igaz, azt csak az Intellivision Amicóra érhetjük majd el. A játékba itt nézhettek bele!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...