Earthworm Jim

Earthworm Jim klasszikus kalandjai egy sosem látott fícsörrel térnek vissza újra, a Nintendo DSi-re.

Animációs sorozat készül az Earthworm Jim alapján

Úgy tűnik, az Interplay Entertainment eltökélte magát amellett, hogy életet lehel az Earthworm Jim-szériába, erről árulkodik legalábbis, hogy a készülőfélben lévő folytatás mellett egy új animációs sorozatot is betárazott a témában.

Komoly kiárusításra készül az Interplay

Az Interplay megerősítette, hogy a jövőben nagyjából 70 különböző játék jogaitól igyekeznek majd megszabadulni. Hogy pontosan melyek ezek a címek, egyelőre rejtély, de nem kizárt, hogy régi klasszikusok kapnak majd így újrákat.

Az Amazon megvette a Killer Instinct fejlesztőjét

Az online kiskereskedelmi áruházlánc megvásárolta a Double Helix Gamest, a Strider és a Killer Instinct fejlesztőjét. Az üzlet nem érinti hátrányosan a csapat jelenlegi és jövőbeli játékainak támogatását.

Earthworm Jim 4-re utalnak az alkotók

A játék hivatalos Facebook-csatornáján a fejlesztők egy érdekes posztot írtak, ami alapján elképzelhető, hogy kultikus platformjáték egy negyedik részt is kaphat. Az biztos, hogy valami fortyog a háttérben.

300 klasszikus DOS-os cím tolható böngészőben

Ha elmúltál 20 éves, s nem ma kezdted a gamer pályafutásodat, talán emlékszel még a DOS-os klasszikusokra. Az RGB oldalán mindenki szabadon nosztalgiázhat, csupán egy webböngésző kell hozzá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jelenik meg a Lost Planet folytatása, a Skate 3 és az Age of Conan kiegészítője is. A mozipremierek közül a Robin Hoodot ajánljuk a figyelmetekbe.