Aranylemezre került a Halo Infinite

  • Írta: szlav
  • 2021. november 20.
  • Hír
Link másolása
Már semmi sem állhat Master Chief útjába, a spártai december 8-án biztosan megvetheti a lábát a Zeta Halo felszínén. A Microsoft és a 343 Industries bejelentette, hogy elkészült a Halo Infinite végleges változata.

Már szabadon kergethetjük egymást a Halo Infinite többjátékos módjában, a kampányra azonban még pár hetet várnunk kell. A jó hír viszont az, hogy már egészen biztos, hogy nem kell tartanunk a további csúszásoktól. A 343 Industries ugyanis bejelentette: elkészült a játék teljes verziója, vagyis garantált, hogy december 8-án minden rajongó belevághat a sztorimódba is.

Érdemes azonban megemlíteni, hogy a Halo Infinite így sem lesz teljesen "feature complete", a kampány ugyanis csak később kapja meg a kooperatív módját, és a Forge pálya- és játékmódkészítőjére is várnunk kell még egy darabig. Joseph Staten, a 343 Industries kreatív igazgatója elárulta, hogy a kooperatív kampány legkorábban csak a második kompetitív szezon érkezésekor kerül a játékba. Mivel a nemrég meghosszabbított első szezon egészen 2022 májusáig tart majd, sajnos ennél korábban nem érdemes számítanunk erre a funkcióra, a Forge pedig várhatóan ennél is később érkezik.

A Halo Infinite tehát december 8-án jön PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, az ingyenes többjátékos módot azonban már most elérhetjük.

2.
2.
amarfi
A multi nagyon jól sikerült. Régen volt ilyen jó és egyben nosztalgikus élményem.
1.
1.
Shao Kahn
Remélem SZÓ SZERINT lemezre került, én csak dobozosan tudom használni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...