Halo Infinite - újra mozgásban a kampány

  • Írta: szlav
  • 2021. november 13.
  • Videó
Link másolása
Már csak néhány hetet kell várnunk a Halo Infinite megjelenésére, de addig sem maradunk új látnivalók nélkül. A legutóbbi kampánybemutató után most alaposabban is szemügyre vehetjük az egyjátékos történetet.

A 343 Industries sokáig rejtegette a Halo Infinite kampányát, mára azonban átszakadtak a gátak. Néhány héttel ezelőtt egy kiadós kampánybemutatóval jelentkezett a stúdió, azóta viszont a külföldi sajtó is kézbe vehette a játék korai változatát. A Game Informer és az IGN jóvoltából tehát közelebbről is szemügyre vehetjük Master Chief legújabb történetének első fejezeteit. A legendás spártai a Banished nevezetű renegát frakció hajóján kezdi a kalandját, hogy aztán a Zeta Halo hatalmas nyílt területein is megküzdjön Atriox csatlósaival.


A vártnál korábban érkezhet a multiplayer?

Habár a kampánnyal mindenképpen meg kell várnunk december 8-át, elképzelhető, hogy a többjátékos módba már a jövő héten belevethetjük magunkat. Egyelőre csupán pletykákról és szivárgásokról van szó, így érdemes akként kezelni őket, ha azonban igaz a több forrásból érkező szóbeszéd, akkor akár már november 15-én élesedhet a Halo Infinite ingyenesen játszható többjátékos módja.

A pletykát kezdetben erősen alátámasztották a Microsoft Store-ból kihalászott adatok, amelyek egyértelműen november 15-re, az első Halo-játék huszadik évfordulójára datálták a külön játékként listázott többjátékos módot. Ezeket az adatokat azonban a Microsoft a mai napon frissítette, így azok már az eddig is ismert megjelenés napjára, vagyis december 8-ra mutatnak. A többjátékos mód korai megjelenése tehát elképzelhető, de mérget azért nem érdemes vennünk rá - érdemes inkább abban reménykednünk, hogy a széria születésnapjára előrukkol majd valamiféle érdekességgel a Microsoft és a 343 Industries.

Újabb élőszereplős előzetes érkezett

Mindeközben tovább folytatódik a Halo Infinite premierjét megelőző videósorozat, a UNSC Archives. Korábban már láthattuk, hogy miféle áldozatok árán készülhetett el Master Chief energiapajzsa vagy a grappleshot nevezetű új játékszere, ma pedig a MJOLNIR-páncélzat alsó rétegének az eredetét ismerhetjük meg.

9.
9.
Ps fanboy
Legyen monumentális, nagy, baszó bossokkal. És akkor már meg is szolgálta, amit kell.
8.
8.
Neo1989
A korábbi modellekhez képest Cortana-t alaposan megváltoztatták, de legalább még mindig Jen Taylor a hangja.
7.
7.
Price480
#6: Gondolom az egykaptafa cső cod 0 fizikával 0 a.i. , nem baj vanna benne ray tracing. Far cry 6 azt se hozza fizikában mint a 2. rész 10 + évvel ezelőtt . A Sony már nem is játszik ebben a műfajban.
Ezek után kívancsi lennék a véleményedre az utóbbi pár évben mi volt az a korszakalkotó és zseniális fps, ami szebb is volt ennél?
6.
6.
GemForge
#5: Mindjuk: Szebb, mint ez. :)
5.
5.
cikazz1994
#3: Te hogy definiàlnàd a nextgen grafikàt?
4.
4.
Anti4730
#1: Nem tudom ezt te honnan vontad le hogy kihereltek par husz perces videobol...
3.
3.
norbi27
#1: Annyira nem volt rossz a prevgen játékok grafikája, hogy ez legyen a nextgen :).
1.
1.
KratoS
Jól kiherélték. A 2020-as gameplay legalább faxa volt. Ez sajnos csak halo3 utánérzésnek tűnik, de ne legyen igazam.... a grafika legalább nextgen ......hurrá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...