Forza Horizon 5 - a tízmillió játékos is megvan

  • Írta: gorien
  • 2021. november 21.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft szerint történelmet írt a Forza Horizon 5. A versenyjáték a megjelenése óta tízmilliónál is több játékost csábított magához, ezzel a számmal pedig az Xboxra kiadott alkotások közül a legjobb nyitóhetet tudhatja magáénak.

Nem csak mi voltunk megelégedve a Forza Horizon legújabb részével. A Playground Games versenyjátéka már a hivatalos megjelenése előtt közelítette az egymillió játékost, a nyitónapon pedig már négy és fél milliót számlált, amit kevesebb mint egy hét alatt hatmillióra tornázott. A legfrissebb jelentés szerint újabb mérföldkövet ért el: már több mint tízmillió játékos próbálta ki.

A Twitteren közzétett bejegyzés értelmében ráadásul nemcsak a saját sorozatának, de az Xboxok és az Xbox Game Pass történetének is legsikeresebb nyitóhetét tudhatja maga mögött a Forza Horizon 5. Ez persze nem azt jelenti, hogy ennyi fogyott a játékból, ellenben jól jelzi a Game Passben rejlő lehetőségeket.

A Forza Horizon 5 PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelent meg.

10.
10.
Spiderling
Akkor ezt vajon hányan használhatják a 10m játékosból?
Szerintem aki kihasználta ezt a "Sneaky Exploitot" büntetni nem fogják tudni, hanem esetlegesen átalakitják azokat a rendszereket, ahol ilyen rések vannak.

https://game-news24.com/2021/11/23/sneaky-forza-players-benefited-from-easy-money-on-accessibility-options/
9.
9.
adamsfamily
#6: Küllemre majdnem teljesen ugyanaz,mint a 4. rész.Viszont az irányítás sokat változott.A gumiknak és a felfüggesztéseknek például nagyobb jelentősége van.A hangokat meg végre lecserélték.
Igazándiból nem számít,hogy most milyen,mert eltelik 3-4 hónap és ez is egy totál más játék lesz,mint megjelenés napján.Az előző Forzákkal is ez volt.A 7. rész például rengeteg újítást kapott az élettartama alatt.
8.
8.
Őrnagy
#6: Érdekes, engem sokkal jobban beszippantott, mint a 4. Nem tudom miért. Valóban nincs benne semmi új, de egy autós játékban mit lehet beújítani? Törésmodellt, esetleg.
7.
7.
manderel
#2: Nyilván örülne a Microsoft ha ez mind 60$-os áron lett volna, de ilyen úgysem lett volna soha. Ha a 60$-ért adták volna, biztosan nem lenne ekkora játékosszám.
6.
6.
Clayman
Nekem semmivel nem ad többet mint a 4-es rész. Nem rossz, el vagyok vele, de 1 gramm újítást nem raktak bele. Tele van bugokkal, bizonyos eventeknél kidob.
5.
5.
Anti4730
Mig ki nem probaltam, azt gondoltam semmi extra, de en is nyomom most game passbol, es a jatek grafikaja pazar, nem beszelve a hangulatrol. Aki szereti az autokat, annak kihagyhatatlan.
4.
4.
andy976
Kint van a jatek ket hete es meg mindig eltununk egymás orra elott. Azert ez eleg gaz :(
3.
3.
Őrnagy
#2: Én GPU előfizető vagyok folyamatosan 1 éve. Ezzel támogatom a Ms önzetlen játékpolitikáját :)
Viszont 1 kiegészítőt vagy dlc-t sem veszek soha. Pedig állítólag abban van a büdösnagy lóvé.
2.
2.
crytek
És hogy örülne a ms neki ha ez mind 60$-os áron lett volna.. és 15$-os vagy 1$-os game pass áron

De ha hosszú távon nézi az ember akkor lehet van aki akár több hónapig tolja akkor 4 hónap után meg meg is van a 60$ és így tovább..
Stemmen is lassan 1 millió eléri ami nagyon szép szám. Tehát termeli a zsetont ezerrel
1.
1.
AbsurdShark
Szerintem is megérdemli a sok játékost, én magam a nagy autóválaszték és a verseny-készítő miatt fogok rengeteg időt eltölteni vele. Bár néhány bugból nekem is kijutott, remélhetőleg azok hamarosan orvosolva lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...