Nem jelenik meg idén a Thymesia

  • Írta: gorien
  • 2021. november 21.
  • Csúszás
Link másolása
A From Software játékaiból ihletődő Thymesia megjelenését eredetileg decemberre tervezték. Végül azonban a fejlesztők túl közelinek ítélték meg a céldátumot, és úgy döntöttek, hogy áthelyezik 2022-re a kiadás idejét.

A Team 17 kiadói és az OverBorder Studios fejlesztői felügyelete alatt készülő Thymesia egy sötét királyságba kalauzol minket, ami az azt egykor felemelő alkímia áldozatául esett. A soulslike-ok nagyágyúi előtt fejet hajtó játékban Corvust irányítjuk, aki csak félig ember – képes hollóvá alakulni és a pestisből is erőt tud nyerni.

A játék eredetileg december elején jelent volna meg, de az OverBorder a minap a Steamen jelezte, hogy a Team 17-nel konzultálva arra jutottak, kell még idő a fejlesztésre. Lényegesebb pontosítás nélkül 2022 a megjelenés új időpontja, a rossz hír mellé azonban jutott egy jó is: nemcsak PC-n, de PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is fogunk tudni játszani a Thymesiával.

3.
3.
Robilluma
Ó, el is felejtettem a Bleak Faith: Forsakent! Jó hogy írtad. Kétségeim vannak mert egy ember fejlesztette majd beállt még más is a projekt mögé, most elvileg két fős a csipetcsapat :) (Miso Vukcevic és Mirko Stanic). Nekem is tetszik, már az első trailer óta figyelem a híreket a játék körül.
A Steelrising elvileg kapott dátumot, már ha a 2022 június annak számít.
Pinocchio kalandjait tényleg kevesen jósolják idénre, de remélem nekik lesz igazuk.
2.
2.
C0m1n65un
#1: Én erősen kétlem, hogy a Lies of P jövőre valóban meg fog jelenni, pedig jó lenne. Sajnos még nagyon keveset láttunk belőle.
A Steelrising esetében a fejlesztőkben azért valamelyest bizhatunk, mivel ők már letettek nem kevés dolgot az asztalra, de azért náluk is elég nagy a csend.
A Thymesia érdekes lesz, de engem még nem sikerült meggyőznie.
Van egyébként még egy Souls-like szerű játék, a Bleak Faith: Forsaken, ami állítólag a megjelenés küszöbén van, és a videók alapján lehet, hogy jó lesz.
1.
1.
Robilluma
A november-decemberi időszak legjobban várt játéka volt részemről, így most eléggé bosszús vagyok. Igazi souls-nak igérkezik, ráadásul a nehezebb fajtából, kinézetre pedig hangulatos és szép. A fene vigye már el ezeket a csúsztatásokat.
Az idei évre így már nem is maradt épkézláb game.
2022 hivatalosan is a souls játékok éve lesz :DDDDD Jön az Elden Ring, Steelrising, Lies of P, Thymesia. Darkba borul a világ ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...