Bobby Kotick állítólag fontolóra vette a távozását

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 22.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint az Activision Blizzard vezérigazgatója, Bobby Kotick fontolóra vette a távozását abban az esetben, ha nem sikerül úrrá lennie a kiadónál uralkodó "kulturális problémákon".

Egyre több részlet derül ki, az Activision Blizzardnál történt szexuális zaklatási ügyekről, így tudtuk meg, hogy ezekben a cég vezérigazgatója, Bobby Kotick is nyakig sáros lehet. A kiadó számtalan alkalmazottja követeli a lemondását, sőt mostanra Phil Spencer és Jim Ryan, a vállalat legfontosabb partnerének számító Xbox és PlayStation vezetője is szóvá tette a dolgot a nyilvánosság előtt.

Eközben pedig a háttérben is zajlanak a történések. A The Wall Street Journal számolt be róla, hogy Kotick pénteken találkozott az Activision Blizzard vezetőivel, ahol azt mondta, hajlandó lemondani, amennyiben nem sikerül záros határidőn belül úrrá lennie a cégnél uralkodó "kulturális problémákon". Egy másik megbeszélésen, miután felmerült, hogy néhány alkalmazott csak a távozásával lenne elégedett, azt mondta: szégyelli magát a történtek miatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...