Új platformokat hódít meg a Twelve Minutes

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem tartott sokáig a Twelve Minutes Xbox-exkluzivitása, az Annapurna Interactive bejelentése szerint az elmúlt évek egyik legjobban várt játéka még az idén ellátogat a többi konzolra is.

A Twelve Minutes jó pár év várakozás után jelent meg augusztusban, első körben csak PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Nem kell már azonban sokat várni a többi változatra sem: az Annapurna Interactive bejelentette, hogy december 7-én PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is befut a játék.

A Twelve Minutes egy évekkel ezelőtti Xbox-eseményen mutatkozott be, azóta várták a játékosok: egy 12 perces időhurkokkal operáló thrillerről van szó, amelyben James McAvoy, Daisy Ridley és Willem Dafoe alakítják a főszerepeket. A felütés nem indít barátságosan: épp romantikus vacsorára készülünk, amikor egy rendőr ránk rúgja az ajtót, gyilkosággal vádolja meg a feleségünket, minket pedig halálra ver. Miután az események újra és újra megismétlődnek, lehetőséget kapunk arra, hogy megfejtsük, mi is ez az egész.

A tesztünket itt olvashatjátok el a játékról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...