Twelve Minutes PC, XBOXONE, XSX

Luís António új játéka egy hangulatos interaktív thriller.

Már készül a Stray filmadaptációja

A Blue Twelve és az Annapurna Interactive díjnyertes játékát igazi animációs veteránok készítik majd el, és nem ez lesz az indie címekkel foglalkozó kiadó egyetlen játéka, amelyikből adaptáció készül majd.

Két népszerű indie címmel bővül a Netflix játékkatalógusa

Egy ideje már játszhatunk is a Netflix alkalmazáson belül, most két igazán különleges címmel bővült a felhozatala.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Leesett az első hó, megérkezett a Mikulás, az év utolsó nagy hajrájában pedig egy újabb izgalmas hét vár ránk, ha játékmegjelenésekről van szó. Lássuk, mivel fogjuk elütni az időt a közelgő ünnepek alatt!

Új platformokat hódít meg a Twelve Minutes

Nem tartott sokáig a Twelve Minutes Xbox-exkluzivitása, az Annapurna Interactive bejelentése szerint az elmúlt évek egyik legjobban várt játéka még az idén ellátogat a többi konzolra is.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Twelve Minutes teszt

Az a jó pár indie fejlesztőben, hogy képesek megragadni játékelemeket - vegyük például a döntések és következmények hálóját -, majd azokat felcsavarni eggyel nagyobb fokozatra. Szerencsére Luis Antonio és csapata pontosan így tett.

Jut még Xbox Game Pass-játék augusztusra

A hónap második felében is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft menetrendszerűen osztotta meg velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a szeptemberig hátralévő időben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöndes, de csöppet sem eseménytelen hét áll előttünk. Ígéretes, független fejlesztésű játékok garmadája érkezik az elkövetkező napokban, de a sportjátékok kedvelői is örülhetnek.

E3 2021: Megvan a 12 Minutes megjelenési dátuma

Egy időhurokba ragadva kell elkerülnünk a tragédiát a 12 Minutesben, amelyhez igazi sztárok kölcsönzik a hangjukat. Az Xbox és a Bethesda műsorában kiderült, mennyit kell még várnunk erre az interaktív thrillerre.