A Dead by Daylighttal készül jövő hétre az Epic

  • Írta: gorien
  • 2021. november 25.
  • Akció
Link másolása
Elütötte az óra a csütörtök, este ötöt, ez pedig azt jelenti, hogy frissült az Epic Games Store ajándékjátékainak kínálata. A héten egy játék és egy zsetoncsomag lehet a miénk, jövő héten pedig két játékot is kapunk.

A héten sem maradunk ajándékok nélkül az Epic Games Store-ban, habár ezúttal ismét egy szegényesebb hetet jegyezhetünk. Egyrészt lecsaphatunk egy 1090 ékkövet tartalmazó zsetoncsomagra, amit az Antsream Arcade-ben költhetünk el kihívásokra és más játékosokkal vívott meccsekre. Másrészt a theHunter: Call of the Wildban vehetjük nyakunba a vadont, hogy puskavégre kapjuk a kiszemelt állatokat.

Jövő héten már két játék ütheti a markunkat, habár az Epic mintha kisebb időzavarba került volna. A Dead by Daylight legalábbis olyasmi, ami inkább halloween környékén lenne időszerű, nem az adventi kalendárium második napján, de kit tudja, lehet, hogy valaki karácsonyi lidércnyomásra vágyik. A másik játék a gépi tanulás és a programozás szerelmeseinek jöhet kapóra: a While True: Learn () egy válogatott fejtörőkkel tömött szimulátor, a Data Scientist kiadás ráadásul a játék zenéit is tartalmazza.

5.
5.
Perseus84
#3: Mar megy. Ma probaltam es mar az volt h hozzaadni a konyvtarhoz szval nem volt meg megse. Koszi azert
4.
4.
hedzsooo
#1: Talan valami szurot bekapcsolva hagytal, pl. hogy csak a mar feltelepitett jatekokat mutassa csak neked a konyvtaradban. Latatlanban nehez ezt keremszepen igy megmondani, nekem gond nelkul adta a jatekot most is az EGS, a konyvtarban is ott diszeleg mar. :)
3.
3.
Csabzz
#2: Ja bocs, most esett le hogy még csak telepíteni sem tudod. Akkor esetleg egy Epic Launcher reinstall talán segít
2.
2.
Csabzz
Un/Reinstall sem segít? Még ikon-t sem rak az asztalra? Amúgy meg kieg-ek nélkül full lapos a játék
1.
1.
Perseus84
A Hunternel nekem azt irja hogy in library. Keresem ott de az istenert se talalom. Mi lehet ez bug? Valakinel hasonlo problema?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...