Ingyen vihető a Warhammer: End Times - Vermintide

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 26.
  • Akció
Link másolása
Nem mai darab, de ha minőségi kooperatív szórakozásra vágytok, és esetleg szemeztek a sorozat második epizódjával, akkor itt a lehetőség, hogy ingyen kipróbáljátok a Warhammer: End Times - Vermintide-ot.

Nem csak az Epic Games Store-on keresztül lehet ajándékokhoz jutni, néha érdemes más boltok kínálatát is feltúrni. Ezúttal a Fanatical kínál a vásárlóknak ingyenjátékot, méghozzá a hat évvel ezelőtt megjelent és általunk is tesztelt Warhammer: End Times - Vermintide-ot

Nem mai darab, de ha unod a battle royale-játékokat, esetleg csalódtál a Battlefield 2042-ben vagy a Call of Duty: Vanguardban, akkor szólj a haverodnak, és ingyenes minőségi, kooperatív szórakozásban lesz részetek.

5.
5.
crytek
#4: Én minden nap felnézek a steamgiftsre ott azonnal írják ha valahol valami akciós

Akit érdekel amazon prime havi játékai decemberben. Azaz ezeket kell majd keresni 0.4 euro körül a cd kulcsos oldalakon.

(Gog, origin, epic kulcsok)

Frostpunk
Football Manager 2021
Journey to the Savage Planet
Need for Speed Hot Pursuit
Morkredd
Spellcaster University
Youtubers Life
Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
Tales of Monkey Island Complete Pack
4.
4.
Heldengeist
#3: Igen, közben utána néztem, a Gépigény ingyen játékos fórumán már tegnap kint volt, itt meg gyanúsan este hétkor dobták be. Valószínűleg már másfél napja ott volt csőre töltve a hír, közben meg elfogytak a kulcsok.
3.
3.
crytek
#1: Nem csoda tegnapi a dolog.Elég időben ért ide :)
2.
2.
Heldengeist
Egyébként remélem az ilyen híreket nem tartjátok vissza, hogy időzítve váljanak olvashatóvá. Elég nagy szopatás időben vagy példányszámban limitált akcióknál.
1.
1.
Heldengeist
SOLD OUT
Sorry, you've missed out this time.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...