Returnal - jöhet az első DLC?

  • Írta: szlav
  • 2021. november 27.
  • Teaser
A Returnal a megjelenése óta átesett már néhány frissítésen, tartalmi kiegészítést azonban eddig nem kapott a roguelike lövölde. A Housemarque most készül valamire - valószínűleg a játék első nagy DLC-jére.

Egy különös képet osztott meg a minap a Housemarque csapata. A fotón, melyet mi is mellékeltünk, egy különös kőszerű lény látható, akit az eredeti posztban az "Atropos..?" felirat kísér - ezen a bolygón játszódik a stúdió PS5-exkluzívja, a Returnal. Igen ám, de a játékban eddig még sosem találkozhattunk ehhez hasonló lényekkel, így egészen biztos, hogy a csapat valami nagy újdonsággal készül.

Ezt bizonyítja az is, hogy a játék írója, Eevi Korhonen is reagált a posztra. "Ma valami igazán nagyszerűt kaptunk lencsevégre. Remélem, hamarosan többet is megoszthatok veletek" - írta Korhonen. Egészen valószínű tehát, hogy a számos bugfixet, balanszfrissítést és életminőségi javítást hozó patchek után a Returnal hamarosan megkapja az első nagy DLC-csomagját is.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
7.
Ganzer
Csípem a roguelike műfajt, még néhány engem érdeklő játék kell aztán jövőre már veszek egy Ps5-öt.
6.
zozo76hun
#5: akkor inkabb hagyom a francba. feleslegesen nem akarom magam szivatni... :)
5.
JinjeR
#2: Nincs!
Egyszer használatos ideiglenes mentés van arra az esetre ha kikapcsolod a gépet.
aztán törlődik.checkpoint sincs!
4.
Verte meg  a rivotrill
Mit nem adnék egy ilyen hangulatú bolygón egy Alien szerű játékért !!!! Remélem lesznek állejtős cuccok ! A Calisto Protocol különösen várós !!!
2.
zozo76hun
#1: lehet mar menteni normalisan benne, vagy van mar checkpoint?
1.
Kakaoo
Ez az év egyik legnagyobb meglepetése, idei kedvence,. Várom az izgalmas -és főleg- történetmagyarázó DLC-t!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...