HWSW: Jövőre befuthat az Apple AR-headsete

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 28.
  • Hardver
Link másolása
Iparági pletykák szerint 2022 utolsó negyedévében kerül piacra az Apple régóta rebesgetett AR-headsete, amely 2000 dollár körüli árcédulát és kifejezetten erős hardvert kaphat - írja a HWSW.

Ming-Chi Kuo, az Apple ügyeiben jellemzően bennfentes információkkal rendelkező piaci elemző szerint a headset fejlesztése hamarosan az utolsó fázisába lép. Amennyiben minden a tervezettnek megfelelően halad, a cég jövő szeptemberben bejelenti az új termékkategória első tagját, ami nem sokkal később piacra is kerül majd.

A kép csak illusztráció.

Kuo szerint headset kifejezetten erős hardverrel rendelkezik majd. A processzor teljesítménye az egyes Macekben és iPad Prókban található M1 chipjével vetekedhet. A központi egység mellé egy speciális társprocesszor kerül majd, amely a különféle szenzorokból bejövő jelek feldolgozását végzi.

Még nincs vége a cikknek, a további részletekért irány a HWSW!

4.
4.
Verte meg  a rivotrill
Én látok ebben potenciált amennyiben nem mobil OS-T fog majd futtatni kérdés az eleve szemüvegesek,hogyan használhatják majd ?
Ha egyik szárban lesz az alaplap,a másikban az akkumulátor jogosan merül fel a kérdés meddig fogja bírni ?
3.
3.
delphijos
2.
2.
Kelan
#1: Nincs rá szükség. Az iPhone-al eddig is a töltő mellett lehetett létezni. Hozzá kellett már szokni :)
1.
1.
markoci555
A hwsw-n az első komment jól rámutat a legnagyobb gyengeségre (árról ne is beszéljünk), ha ezt látják a mobilt leváltó jövőnek, akkor elsőnek nem aksi fejlesztésbe kéne kezdeni? Vagy majd úgy, mint az első telóknál, táskával fognak járni az emberek :D?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...