Kojima már az új projektjét teaseli

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 28.
  • Teaser
Link másolása
Tudjuk jól, hogy Hideo Kojima és csapata egy percet sem tétlenkedett a Death Stranding megjelenése óta, és erre utal egy, a Twitterre feltöltött fotó is, amellyel a dizájner a következő projektjét teaseli.

Jó ideje tudjuk már, hogy a Kojima Productions belevágott a következő fejlesztésébe, sőt arról is pletykálnak, hogy ezúttal egy Xbox-exkluzívon dolgozik a cég. Ezzel párhuzamosan egy Los Angeles-i stúdiót is nyitottak a japánok, amivel az a céljuk, hogy betörjenek a film- és tévéiparba.

A tehát munkálatok gőzerővel zajlanak a háttérben, Hideo Kojima pedig meg is osztott egy fotót a minap, ami a jelek szerint valamilyen felvétel apropóján készülhetett. Hogy pontosan mit rögzítettek, az természetesen titok, de a kép alaposan beindította a rajongók fantáziáját, a találgatások szerint ugyanis az előtérben látható fehér pulcsis úriember Norman Reedus, vagyis a színész és Kojima együttműködése a Death Stranding után is folytatódhat.

Egyesek szerint az is árulkodó, hogy a fotóra Geoff Keighley is reagált egy emojival, ami a konteó szerint azt jelenti, hogy az új projekt a magyar idő szerint december 10-én esedékes The Game Awardson is felbukkanhat majd. Mi a magunk részéről azért óvatosabbak lennénk, és ennyi alapján nem fűznénk nagy reményeket egy újabb Kojima-bejelentéshez, de mivel a műsorvezető és a dizájner országos cimborák, egy gyors beköszönés nem olyan elképzelhetetlen az utóbbi részéről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...