Már készül a Riddick X360 és PS3 átirata

  • Írta: Myko Alto
  • 2007. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Mosmtár teljesen biztos, hogy a régi Xbox egyik legnagyobb húzóneve, a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay elkészül X360-ra és PS3-ra!

Mosmtár teljesen biztos, hogy a régi Xbox egyik legnagyobb húzóneve, a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay elkészül X360-ra és PS3-ra!

Már régebben is felreppent a hír, miszerint nagy nézések voltak belefele az értetlenkedés sötét üregébe, hogy miként is lehet az, hogy az X360 megjelenésekor kiadott kompatibilitási listán nem szerepel az X egyik legnagyobb húzó címe, a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay! Ezt a helyzetet februárban egy aprócska kis hír már elkezdte boncolgatni, de semmi konkrétumot nem tudtak mondani az illetékesek.

Egészen mostanáig! Ugyanis a Starbreeze Studio bejelentette, hogy gőzerővel dolgoznak a sikerjáték X360 és PS3 átiratán. Természetesen felturbózott grafikával és egy plusz fejezettel megáldva esthetünk majd neki abban az esetben, ha rendelkezünk a két konzol egyikével... de hogy mikor, arról sajnos nem szólt a fáma, bár mostmár megéri türelmesnek lenni!

2.
2.
Glek
Én valahogy nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljam... pedig imádtam a filmeketet :) Nade majd most!
1.
1.
MR. SOPRANO
Na erre nagyon kiváncsi leszek hogy milyen lesz.Mert xboxon nagyon szép volt.A történet jó volt a játszhatóság is jó,a hangulat egyszerűen fantasztikius volt.Már vagy 4 szer végigtoltam.Még jó hogy megvan xboxra.Elkezdem megint.RIDDICK RULEZ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...