The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

Vin Diesel ismét beindul, hogy rendberakjon mindenkit. Akit a külseje nem rettent el, azt a hangja biztosan!

Új Riddick-film és -tévésorozat készül

Vin Diesel két új Riddick-projektet jelentett be, az egyik a mozifilmek folytatása lesz, a másik pedig egy TV-sorozat, amely a zsoldosok és a fejvadászok mindennapjait mutatja be. Friss játékadaptációról még nincs hír.

Vin Diesel egy harmadik Riddick-játékot szeretne

A színész ismét beállt a Tigon Studios mögé, hiszen határozott tervei vannak egy új videojáték-adaptációról. Diesel ismét a Starbreeze csapatnak szavazna bizalmat a harmadik játék elkészítése kapcsán.

Új játékon dolgozik a Starbreeze

Úgy látszik, a Starbreeze szekere nagyon beindult a Chronicles of Riddick után: nem csak, hogy ők fejleszthetik a folytatást a PC-s játéktörténelem egyik legnagyobb klasszikusához, a Syndicate-hez, de emellett máris belevágtak egy újabb projektbe. Hogy pontosan mibe?

Kezd haladni a harmadik Riddick-film

Habár lassan el is felejtettük, hogy egyszer majd várható egy harmadik Riddick-mozi, szerencsére az eddigi részek mögött álló író-rendező, David Twohy nagyon is rajta van az ügyön. Úgy tűnik, hogy az akadályok kezdenek elhárulni, s szépen lassan elindulhat a forgatás is.

A RedLime lesz a Starbreeze legnagyobb dobása

A Chronicles of Riddick fejlesztői nem bírtak parancsolni a szájuknak, és néhány fontos tudnivalót osztottak meg a nagyközönséggel az eddig még be nem jelentett EA-s projektjük kapcsán. A jelek szerint a RedLime lesz "a legnagyobb projekt, melyen a csapat valaha is dolgozott." Bátor kijelentések.

Riddick harmadszor is visszatér

David Twohy elárult némi infót arról, hogy a Riddick-franchise nagyon is életben van, sőt készülnek egy harmadik résszel.

GDC 2008: Közös Starbreeze - EA projekt

Az Enclave, a Knights of the Temple, a Riddick és a The Darkness után új játékon dolgozik a Starbreeze Studios - ezúttal az Electronic Arts szárnyai alatt.

Készülőben a következő Riddick játék

Egy pletyka terjeng az interneten, miszerint az előző Riddick epizódot is jegyző Starbreeze műhelyében már javában készítik a game folytatását.

Már készül a Riddick X360 és PS3 átirata

Mosmtár teljesen biztos, hogy a régi Xbox egyik legnagyobb húzóneve, a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay elkészül X360-ra és PS3-ra!

Jön a Chronicles of Riddick Xbox 360-ra?

Az Xbox egyik legszínvonalasabb játéka volt anno a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, csodálkoztunk hát miért nem játszható a cucc X360-on is.