A Farming Simulator 22 lenyomta az új Battlefieldet

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 29.
  • Biznisz
Link másolása
Lehet, hogy az EA és a DICE szerint sikeres a Battlefield 2042, de a SteamDB adatai erre erősen rácáfolnak. A legfrissebb számok szerint mind eladásokban, mind az egyidejű játékosok számában alulmaradt a modern lövölde a Valve platformján.

Már a Battlefield 2042 bétatesztje alatt visszafogott volt a játékosok lelkesedése, és ez bizony a végső változat megjelenése után sem változott. A sorozat legújabb felvonása nemrég felkerült a Steam legnegatívabban értékelt játékok listájára is, ezekután pedig talán nincs abban semmi meglepő, hogy sem az egyidejű játékosok számában, sem az eladásokban nem tud kiemelkedőt felmutatni a DICE shootere.

Legalábbis Steamen biztosan nem, mert ahogy arról a Kotaku is beszámolt, jelenleg még a Farming Simulator 22 is népszerűbb nála. A SteamDB adatai szerint az elmúlt 24 órában a Battlefield 2042 egyidejű játékosszáma 50 ezer játékos körül mozgott, míg a Farming Simulatort idei felvonását több mint 90 ezer foteltraktoros nyúzta. Ha ez nem lenne elegendő, akkor a múlt heti eladási listán is alulmaradt a Battlefield 2042, amelyet szintén a farmolós játék idei felvonása nyert meg. A teljes képhez persze hozzátartozik, hogy PC-n az Originen keresztül is elérhető a DICE lövöldéje.

A Battlefield 2042-ről írt tesztünket itt találjátok, míg a Farming Simulator 22-ről szóló véleményünket ide kattintva tudjátok elolvasni.

4.
4.
Lorthirash
ez amúgy csak a steam ne felejtsük el ezt , és nem csak oda jelent meg tehát ez egy marhaság.
Ez egy lejárató kampány, mert igen van baj a játékkal de közel sem akkora, ahogy azt felnagyítják, minden javítva lesz, ugyanez volt egyébként bfv-nél is.
2.
2.
Nothing
1.
1.
zozo76hun
mar a betanal is ereztem hogy most elosszor nem veszem mar meg... ez valahogy nem lett jo!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...