Egy hétig tesztelhető a Company of Heroes 3

  • Írta: gorien
  • 2021. november 30.
  • Korai verzió
Link másolása
A Relic Entertainment a közösséggel karöltve képzeli el a Company of Heroes 3 fejlesztését, ezért újabb pre-alfa tesztet hirdet. A mától egy héten át elérhető próbaverzióban a multiplayer élvezi a főszerepet.

A Relic Entertainment jövőre trilógiává bővíti a Company of Heroest. A stúdió a fejlesztésben kiemelt szerepet szán a közösségnek is, ezért már a nyári bejelentést is egy próbaidőszak kísérte, ma pedig egy újabb, ezúttal multiplayer-központú pre-alfa teszt veszi kezdetét. Tizennyolc órától lehet izzítani a harckocsikat, és egészen december 6-ig vívhatjuk a csatákat.

A világháborús RTS ezen változatában az amerikai és a német haderőket irányíthatjuk majd négy olaszországi térképen, kétféle küldetéstípusban (Victory Points, Annihilation). Habár a többjátékos mód élvezi az elsőbbséget, a gép ellen is vívhatunk egyedül vagy kooperatívan is – a single playerben az új taktikai szünet funkciót is kipróbálhatjuk.

Az egyhetes teszt ingyenes a Steamen keresztül, de előbb regisztrálnunk kell a fejlesztői programba, hacsak nem tettük már meg korábban.

1.
1.
markoci555
kipróbáltam, minden minimumon, így is akadt
noobként játszhatatlan volt, már az első perctől látszott hogy az ellenség nyer, de elszenvedtem még 40 percet értelmetlenül, amíg az ellenség bombabiztosan beépítette a védelmet, addig az én egységeim szépen meghaltak
majd a single kampányért fogom úgy is megvenni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...