Nézzük meg közelebbről a Warzone új szigetét!

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 1.
  • Videó
Némi késést követően jövő héten érkezik meg a Call of Duty: Warzone új szigete, amelyet most alaposabban is szemügyre vehetünk az új trailernek és a hivatalos térképnek hála.

Ahogy azt már tudjátok, hogy a Call of Duty: Warzone új pályája a Caldera nevet viseli, a minap pedig kaptunk egy új kedvcsinálót és egy értékelhető minőségű térképet hozzá. Ez alapján a csendes óceáni sziget nagyjából akkora, mint a Verdansk, és tizenöt nagyobb területet, valamint több mint kétszáz fontosabb látnivalót foglal magába.

Az új pálya hivatalosan december 9-én élesedik, azonban a Call of Duty: Vanguard tulajdonosai már egy nappal korábban megnézhetik maguknak - ezzel párhuzamosan a játék felveszi Warzone Pacific címet. Fontos részlet továbbá, hogy bár eredetileg tegnap rajtolt volna, végül csak december 6-án veszi kezdetét a Last Hours of Verdansk esemény, amely elmeséli, hogy mi lesz Verdansk sorsa.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...