Jövőre csúsznak a Fall Guys portjai

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 1.
  • Csúszás
Noha a rajongók egy része nagyon bízott benne, hogy a hatodik szezonnal együtt Xboxra és Nintendo Switchre is befut a Fall Guys: Ultimate Knockout, sajnos nem így lett, és a fejlesztők közölték: idén már nem is kapjuk meg ezeket a portokat.

Úgy tűnik, alaposan megszenvednek a Mediatonic srácai a Fall Guys: Ultimate Knockout újabb portjaival: a fejlesztők egy blogbejegyzésben jelentették be, hogy még egyet tolnak az Xbox- és a Nintendo Switch-változat megjelenésén, így azok már csak 2022-ben mutatkozhatnak be a nagyközönség előtt.

Ez azért is fontos, mert sokan abban reménykedtek, hogy az átiratok a játék hatodik szezonjával párhuzamosan fognak majd elrajtolni, erre azonban nem került sor. Az új évad tegnap vette kezdetét, és egy sor újdonságot hozott magával: a kötelező extra pályák és akadályok mellett élesedett a keresztplatformos szintlépés, és egy adag Ghost of Tsushima témájú kiegészítőnek is örülhetünk egyebek mellett.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...