Jövőre jelenik meg a Sons of the Forest

  • Írta: gorien
  • 2021. december 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Endnight Games nem végzett még a The Forest rejtélyes, kannibálokkal és szörnyekkel teli szigetével. Új kalandra invitálnak minket a Sons of the Forestben, amely most megkapta a megjelenési dátumát.

Két éve a The Game Awardson leplezték le a The Forest folytatását, a Sons of the Forestet. Habár tartalmasabb gameplayeket máig nem kaptunk belőle, az az eddig látottakból egyértelmű, hogy az új rész nem variál sokat a bejáratott recepten: ismét egy túlélőhorrorra számíthatunk, amit bázisépítéssel és szörnyirtással tölthetünk a rejtélyes szigeten.

Az Endnight Games eredetileg még idén piacra akarta dobni az új játékot, ám a legfrissebb előzetes tanúsága alapján változtak a tervek: 2022. május 20-án jelenik meg csak. A Sons of the Forest várható platformjai közül egyedül a PC ismert.

4.
4.
JohnSpartan
Nah vègre van valami hír róla! Remèlem azèrt PS4-re is ki lesz dobva mert az elődjèt szinte kiplatoztuk! Úgy be volt èpítve a pálya hogy fèl óra kellett hogy mindent betőlcsön! Jah ès ki ne hagyják belőle a rönk giltch-et mert az kell bele, különben egy darab fa nem marad a pályán! :)
3.
3.
Ganzer
Eddig bejön ezekkel a Silent Hill szerű dögökkel.
2.
2.
Cole
#1: Azért várj még vele. Nézd meg az első rész trailereit, a mai napig köze nincs a játékhoz kb.
1.
1.
Robilluma
Grafikailag ott van a szeren. Engem meglepett h ilyen szép lesz.
A full beteg világ is megmaradt :D sőt, a kimérák elbújhatnak az itt összegyurmázott embermutánsok mellett.
A túlélős-kraftolós animációk is meg lettek csiszolva.
Jöhet ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...