Sons of the Forest PC

Folytatást kap a The Forest.

Még nehezebb lesz a Sons of the Forest

A Sons of the Forest legújabb frissítése hard survival módot ad a játékhoz, amitől még nehezebb lesz vadászni és regenerálódni.

Megkapta első frissítését a Sons of the Forest

Az Endnight Games sokat halogatott túlélőhorror videójátéka egyelőre csak early access verzióban érhető el, de máris kijött hozzá egy nagyobb frissítés.

Remekül teljesít a kasszáknál a Sons of the Forest

Hiába csak korai hozzáférésben érhető el a Sons of the Forest, máris rekordokat döntöget Steamen.

Sons of the Forest - ilyen lesz a multiplayer módja

Az Endnight Games csapatának új játéka, a Sons of the Forest néhány napon belül elérhetővé válik korai hozzáférésben. Most bepillantást nyerhetünk a multiplayer módjába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrű megjelenések szempontjából, a legjelentősebb megjelenés minden bizonnyal a PlayStation 5-höz megjelenő PS VR2 és annak nyitókínálata.

Mégsem kész játékként startol a Sons of the Forest

Az Endnight Games nem csúsztatja a Sons of the Forest februári megjelenését, a játék azonban korai verzióként, a Steam Early Access programjában lát majd először napvilágot.

Mégsem jelenik meg idén a Sons of the Forest

Alaposan elhúzódtak a The Forest folytatásának munkálatai: a játék ismét csúszik, ezúttal jövőre, de a készítők szerint ez volt az utolsó halasztásuk.

Hónapokat késik a Sons of the Forest

Az Endnight Games a Twitteren jelentette be, hogy ismét kénytelenek elhalasztani a Sons of the Forest megjelenését, ami a tervezett május helyett csak valamikor októberben mutatkozhat be.

Jövőre jelenik meg a Sons of the Forest

Az Endnight Games nem végzett még a The Forest rejtélyes, kannibálokkal és szörnyekkel teli szigetével. Új kalandra invitálnak minket a Sons of the Forestben, amely most megkapta a megjelenési dátumát.

TGA 2019: Folytatást kap a The Forest

Már készül a 2014-ben megjelent túlélőjáték, a nagy sikerű The Forest folytatása. A Sons of the Forest már meg is kapta az első előzetesét, és bizony ezúttal sem lesz sétagalopp az erdőben töltött időnk.