Megérkezett a Dead by Daylight legújabb gyilkosa

  • Írta: gorien
  • 2021. december 1.
  • Letöltés
Link másolása
Megnyitott a Dead by Daylight huszonkettedik fejezete, ezzel pedig egy újabb túlélőt és egy vadonatúj pályát is kaptunk. Meg persze egy eddig nem látott gyilkost: a Művész is csatlakozik a vadászathoz, akit hűséges varjai kísérnek.

Tegnap élesedett a Dead by Daylight legújabb frissítése, amely ismét egy eredeti gyilkos-túlélő párossal gazdagítja az aszimmetrikus túlélőhorrort. Idejében egyébként, hiszen holnaptól egy héten át a Behaviour Interactive alkotása lesz az Epic Game Store egyik ajándéka, tehát ha épp ez győzne meg minket arról, hogy adjunk egy esélyt neki, akkor ingyen is megtehetjük.

A Portrait of a Murder című fejezettel a gyilkosok sorához Carmina Mora csatlakozik, akinek a kezeit le-, nyelvét pedig kivágták, mielőtt elragadta a Dead by Daylight sötét birodalma – most tintából álló kezekkel és vérmes varjúrajokkal keseríti meg a túlélők életét.

Az utóbbiak csapatát a kódtörő és kormányügynök Jonah Vasquez erősíti, aki képes sérülten is megőrizni a sebességét, szakértelmének hála pedig megóvhatja társait a bukástól, ha gyógyítanak vagy generátort szerelnek. A pályák között mostantól megtaláljuk a Forsaken Boneyardot is, ami a történet szerint Mora halálának színhelye.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...