PlayStationökre tart a Deep Rock Galactic

  • Írta: gorien
  • 2021. december 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Deep Rock Galactic szorgalmas űrtörpjei jövőre a Sony konzoljaira is beássák magukat. Mivel a keresztplatfomos játék eddig sem volt akadály, így még tovább bővülhet ez a rettenthetetlen bányásztársaság.

A Deep Rock Galactic tavaly PC-re és Xbox One-ra jelent meg, és azóta az Xbox Game Pass kínálatában is megtalálhatjuk, de hamarosan új platformokon csatlakozhatnak a rettenthetetlen űrtörpök az érckitermeléshez. Amint arra Soren Lundgaard, a Ghost Ship Games vezérigazgatója is rámutatott, nem ez volt a világ legjobban őrzött titka, de most már biztos, hogy 2022 januárjától PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is játszható lesz a játék.

A Deep Rock Galacticban egyedül vagy társakkal karöltve kell bejárnunk egy idegen bolygó különböző vidékeit, hogy kibányásszuk a föld mélyének értékes kincseit, miközben űrbogarak (és újabban rivális robotok) akadályozzák a munkánkat. A fejlesztők újabban bevezették a Performance Passt is, ami a szezonbérletekhez hasonló, ám egy ingyenes rendszer, ami új módot biztosít a kozmetikai eszközök megszerzésére.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...