Deep Rock Galactic - megjelennek a szezonok

  • Írta: gorien
  • 2021. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Deep Rock Galactic űrtörpjeire hamarosan új kihívások várnak. A fejlesztők a már jól ismert szezonális modellel igyekeznek tematizálni a játékot, és ennek megfelelően battle pass is érkezik – a jó hír, hogy teljesen ingyenesen.

A már az Embracer Group alá tartozó Ghost Ship Games továbbra sem tervezi magára hagyni a Deep Rock Galacticot, amelyben a Hoxxes bolygó mélyének kincseit vadásszuk marcona űrtörpöket irányítva. A fejlesztők november 4-től bevezetik a már sok játékból ismerős szezonális modellt, azaz egy-egy időszakot egy bizonyos téma fog meghatározni – ezzel a húzással a játék történetmesélésére is ráerősítenek.

A Rival Incursionre keresztelt első szezonban felbukkan a Deep Rock Galactic vállalat riválisa, ami robotokkal helyettesítette az emberi erőforrást, a vadonatúj Industrial Sabotage-küldetésekben a gépek által gyűjtött ismeretekre kell rátennünk sok-sok robbanás árán a törpmancsunkat. 

Az évad új fegyvereket is hoz magával, mindegyik kasztnak egyet, amelyet a meccsek során oldhatunk majd fel, illetve egy százszintes battle pass is érkezik minden szezonban. Ez a Performance Pass teljesen ingyenes, viszont sokféle újdonságot tartalmaz – ha épp nem konkrét jutalmat kapunk, akkor a scrip nevű valutát, amit különféle kozmetikai elemekre költhetünk el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...