A Knockout City űrlényekkel erősít az új szezonban

  • Írta: gorien
  • 2021. december 2.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi a Knockout City negyedik szezonja. A tematikát ezúttal a repülő csészealjak, az űrlények és az emberrablások adják, ami nemcsak az új kozmetikai cuccokon, de a szezonnal érkező pályán is meglátszik.

harmadik évad egy megveszekedett mesterséges intelligenciát szabadított rá a kidobósozók fővárosára, de az utcák királyai továbbra sem pihenhetnek: a negyedik szezonban űrlényekkel gyűlik meg a bajuk. Az Alien Invaders című fejezet nemcsak a támadó idegenek felszerelését, de az állítólag velük szembeszálló, helyi hatóság egyenruháját is bekeveri az új kozmetikai elemek közé.

Kapunk egy új pályát is, amelynek az Overland-farm ad otthont. A tanya épületeit alaposan meglyuggatták a lezuhanó UFO-k, de némelyik még működőképes, ezeknek pedig a hátára is felpattanhatunk, hogy az ellenfeleink kezéből elraboljuk a labdát.

A december 7-én kezdődő szezonnal természetesen új Season Pass is aktiválódik. A maximalisták szerencséjére a Velan hallgatott a játékosok visszajelzéseire, és innentől kezdve már 12 hétig fog tartani egy-egy évad, több időt adva arra, hogy mindent összegyűjtsünk.

A Knockout City játszható PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, illetve Nintendo Switchen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...