Úgy tűnik, alaposan felfordul a Fortnite világa

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
Noha hivatalosan csak holnap ér véget a Fortnite második fejezete, a harmadik felvonást beharangozó teaser már kiszivárgott. Ez alapján a battle royale világa szó szerint a feje tetejére áll majd.

Ahogy arról mi is megemlékeztünk már, december 4-én, magyar idő szerint 22 órakor veszi kezdetét a Fortnite aktuális fejezetének fináléja. Egy, a szokásos keretek között zajló élő esemény zárja majd a 2019 október óta futó második felvonást, egyúttal pedig megnyitja a jelentős változtatásokat ígérő harmadik részt.

Ahogy az lenni szokott, az Epic nem igazán tudta titokban tartani, hogy mire számíthatnak majd a játékosok, a TikTokra ugyanis idő előtt felkerült a harmadik fejezet reklámja, amely alapján szó szerint a feje tetejére áll majd a battle royale világa, és ezzel egy vadonatúj játszóteret bocsát a rajongók rendelkezésére.

Nagyon úgy néz ki továbbá, hogy a következő fejezet során végre hivatalossá válik az, amit eddig is sejtettünk: a játék egyik legfontosabb szereplőjét, a The Foundationt nem más alakítja, mint Dwayne Johnson. A színész korábban már célozgatott erre, a minap pedig olyan utalást tett rá az egyik videójában, hogy lényegében már csak be kellett volna jelentenie a dolgot: a kisfilmben a saját energiaitalát promózta, amikor azonban kinyitotta a hűtőt, a polcon ott figyelt a karakter sisakja is.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...