Tavasszal rajtolhat a Sony Game Pass-kihívója

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a Sony már nagyban tervezgeti a saját Game Pass-kihívóját, amely magába foglalná a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit is. Úgy tudni, az új szolgáltatás tavasszal rajtolhat el.

A Bloomberg mindig jól értesült újságírója, Jason Schreier szerint a Sony is elszánta magát végre, és összerakja a Game Pass PlayStation-változatát. A PlayStation 4-re és PlayStation 5-re szánt szolgáltatás egyelőre a Spartacus kódnevet viseli, és várhatóan jövő tavasszal fog elrajtolni.

A Spartacus magába foglalná a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit is; úgy tudni, a Sony a PlayStation Now elnevezést elengedi, és csak a PlayStation Plus márkát viszi tovább. A tervek alapján az előfizetési szintünktől függ, hogy minek örülhetünk majd: az alapcsomag a jelenlegi PlayStation Plus ajánlatának feleltethető meg, a közepes szint számos PS4-es (és később PS5-ös) játékhoz enged hozzáférést, míg a legizmosabb csomag bővített demókat, streamelhető játékokat és egy nagy adag klasszikus címet ígér pluszban a PS1, a PS2, a PS3 és a PSP korszakából - a PlayStation Vita nem véletlenül hiányzik, itt valószínűleg az érintőképernyős irányítás kavar be a kompatibilitásba.

36.
36.
cannondale
Elfelejtettem: Autógyártók is az alkatrészekből élnek.
35.
35.
HMoody
#29: Ha szoftvert veszel, az nem lesz a tiéd. A csokimikulás igen. Pont mint az autós esetben. Csak a használati jogot veszed meg. A forráskód tulajdon joga marad a szellemi szerzőé. Ennyi erővel a lencoreozott sw se lenne lopás. Annyi a különbség, hogy eddig a játék gyártók megengedték, hogy tovább add legálisan ezt a használati jogot.
34.
34.
HMoody
#32: Mondjuk ha ezt a hasonlatot komolyan gondoltad, akkor tényleg nem érted.
Autó esetén az autó a tiéd lesz fizikailag, annak minden jogával. Egy autó ára egyenlő az autó előállítási költségeivel plusz az árréssel. Egy bármilyen szoftver vagy akár más szellemi termék esetén viszont nem veszed meg a szerzői jogokat, csak a használati jogokat (licensz feltételek). És ez szólhat a továbbterjesztésről is. A gyártók eddig igencsak jó fejek voltak, hogy engedték a fizikai példányok legális adás-vételét. Az ára se a fizikai értékétől függ, nem a dobozért és a lemezért fizetsz, hanem a beletett szellemi munkáért.
33.
33.
Blueberry
#32: Igen és szégyeld el magadat
32.
32.
cannondale
#26: Károsítom az autógyártókat, mert a használtautópiacon veszek 14 éves autót, ahelyett, h újat vennék közvetlen az autógyártótól.
:D :D :D
31.
31.
cannondale
#26: Autót/házat/lakást sem veszel használtan. ;)
Pfff. Mennyire szűklátókörű lehetsz! ;)
30.
30.
crytek
#29: Ki hogy fogja fel. A lényeg a lemezes használt piac károsítja a céget. Ezt mindenki tudja. Nekik sajnos muszáj a lemezes kiadás mert nagyon sok helyen nincs jó net vagy szinte net sincs. Ha nem ezen múlna már évek óta only digit lenne minden mert akkor sokkal több lenne a játékeladásokon a haszon.
29.
29.
DragonBleacPiece
#26: Nem vagy tolvaj, se az aki használtan vesz valamit... akitől veszed az meghatározta az árát a saját tulajdonának, te meg fizettél érte, nem vágom ebben mi a lopás. Főleg ha a kollégádtól kaptad ajándékba. Ha megfelezek veled holnap egy nagy csokimikulást, az se lopás csak mert nem vettem 2 nagyot.
28.
28.
cannondale
Gta5 online legyen benne! ❤️
(Az összes többi ütemre folyósójáték, hamar megunható...stb)
27.
27.
Ooorky
#26: XD imádom mikor szemen köpöd magad XD
26.
26.
crytek
#25: Már megint hazudozni van kedved. Egészségedre.

Nem szoktam elszólni magam mivel játékot mint mondtam már nem warezoltam win 10 létezése óta.. De te biztos jobban tudod.

Ja de mégis mert vettem használtam egy Driveclubot ps5-re amiből a sony tőlem egy fillért se látott..most pedig a munkatársam ideadta a GT Sportot amiért szintén nem adtam a sonynak egy fillért sem
25.
25.
Ooorky
#23: Olvasd vissza miket írt 1 éve és most.
Akkor még minden ami ps fos volt, csak a pc, xbox-ot is csak fogadásból vette...
Tök mindegy mit csinál mindent megideologizál miközben időnként elszólja magát, hogy fullba tolja a warezt.
24.
24.
crytek
#23: 1 lemezes játékból akármelyik cég csakegyszer lát pénzt bundleból meg minden egyes eladásnál.Szóval amíg mi veszünk mondjuk 5000 bundlet addig ti csak egyszer termeltetek pénzt a többi meg csak lopta. Az hogy azzal nyugtatjátok magatokat hogy fizettetek érte... ja régen az ftp hozzáférés miatt is fizettek az emberek attól még a lopott cuccért fizettek :)
Szóval köszi de a bundle többet termel a cégeknek mint a 999999999 kézen átmenő de a cégegnek csak egyszer pénz hozo lemezes warezotokért :)
23.
23.
dcba
#21: Irja ezt az aki mindent 1dollaros bundle-bol vesz csak meg, a te penzedbol el meg az egesz industry, te aztan kemenyen hozzajarulsz
19.
19.
madSci
#6: A Sony szerintem nem szeretne olyan Gamepasst, mint az MS-é most, ami éppen hogy csak visszatermeli az árát, miközben friss saját játékok, lásd Forza, Halo költségvetését is beleölik a GS-be.
Pont nemrég volt hír, hogy lassabban nő a GS tábora, mint kéne, ami gond,mert még nagyon sok előfizető kellene ahhoz, hogy igazán legyen értelme MS részről.
Persze engem aztán nem érdekel, hogy az MS mennyit nem keres rajta, nekünk, gamereknek ez így pont teljesen jó, csak azt nem szabad elfelejteni, hogy a kerítés sosincs kolbászból, és előbb-utóbb rá fognak unni arra, hogy nem jön elég pénz/előfizető.
18.
18.
Őrnagy
Szerintem van egy réteg, aki hetente max 5 órát játszik (pl én) a család meg a munka miatt. Nekik, nekünk nem sikerül ám pár hét alatt kijátszani az összes jó címet. Sem GP, sem PS Now esetén. Főleg, mivel a játékkínálat frissül. Tehát megéri hosszútávon előfizetni. NEKÜNK. Azt, hogy másnak mi éri meg, és mi nem, én nem akarom megmondani. És nekem sem kell megmagyarázza senki, hogy NEKEM mi éri meg.
17.
17.
crytek
#16: "A tervek alapján az előfizetési szintünktől függ"

Külföldi oldalakon 3 szintet írnak a legalja az gondolom marad a ps+
a tier 2 az csak a ps4 ps5 cuccokhoz ad hozzáférés , a tier 3 meg minden ps cucchoz ami a nowban van.

Mondanám hogy árra kíváncsi leszek de a lenti kb 28 db listám bőven elég lesz 1 évre ami szerintem 30k-nál ugysem lesz több. Szóval bőven megéri. Azt nem gondolom viszont hogy "állandó" now előfizetővé teszi majd az embereket mert a Sony nem fog arra pénzt áldozni (érzésem szerint) hogy pl egy God of War 2-öt vagy bármilyen másik nagy címüket 0 day betegyék ahogy a ms csinálja

Szóval bármilyen szögből nézzük ez bőven megéri azoknak akik csak le akarják tolni a címeket mert még az ezer éves dobozos játékok se voltak és soha nem is lesznek 1000ft/játék áron
16.
16.
nemfontos
Nagyon remélem hogy a normál plusz elofozetest ez nem érinti. Nem örülnék ha emiatt tönkre lenne téve
15.
15.
nemfontos
#14: Nem mint ha túl sok ilyen bd játék lenne...
14.
14.
crytek
#13: Hát meg innentől az se a hátránya hogy minden nagy über aaa bethesda cím pl nyitónapon ott lesz benne :)

Sony mondjuk odakurhatna simán ha ők meg alávonnák és elintéznék hogy bekerültjön ps-re az Uplay + Lenne itt verseny csak akarni kéne :)
13.
13.
Animejetix
Gamepass Ultimate nagy előnye az is hogy magában foglalja az EA Pass-t is, benne az összes sporttal. Ugye mondani se kell hogy a gamerek igen nagy hányadát ők teszik ki.
11.
11.
Ooorky
Mondjuk érdekes ez a crytek gyerek. Eddig okádék fos volt minden ami ps, meg 2-3 exkluzív miatt nem veszek konzolt, most meg itt veri a nyálát XD
10.
10.
crytek
#8: "Pedig ha a stream -eléssel kapcsolatban akadhatnának is gondok"

Semmi baj nincs vele kamu német, amcsi, stb profilokkal normálisan megy. Ezért is nem érti senki miért nem terjesztette már ki a sony ide is. Azt a max 10ezer magyar now játékost elbírná bármelyik ország szervere nem is kéne bővíteni semmit. De hát Sony logikát nem kell keresni
9.
9.
Ooorky
#5: Szerintem a PS Vita-s Killzone: Mercenary a legjobb a szériából, közepes pc-nek bírnia kell emulátoron.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...