Demóözönnel készül az Xbox a The Game Awardsra

  • Írta: szlav
  • 2021. december 4.
  • Rendezvény
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy a The Game Awardsszal együttműködve elindítja az ID@Xbox Winter Game Demo Eventet. A két hétig tartó eseménysorozat alatt több mint 35 készülőfélben lévő játék demóját próbálhatjuk majd ki.

Geoff Keighley december 9-én (magyar idő szerint pedig december 10-én) ismét színpadra áll, hogy egy rakás friss bemutató mellett kiossza az év legnagyszerűbb játékainak járó díjakat (a jelölteket itt találjátok). Idén ráadásul a Microsoft is egy egészen különleges kezdeményezéssel támogatja meg a The Game Awards eseményeit, a redmondiak ugyanis bejelentették, hogy december 7-től december 21-ig fut majd az ID@Xbox Winter Game Fest Demo Event.

Az Xbox One-on és Xbox Series-konzolokon játszó közönséget megcélzó digitális eseménysorozat több mint 35 játék demóját teszi majd elérhetővé. Ezek a próbaverziók azonban nem hétköznapi demók lesznek, hiszen nem a kész játékok egy-egy szeletét kapjuk majd meg - a felsorakozó címek mind jócskán fejlesztés alatt állnak még, így valójában idő előtti betekintést kapunk a következő egy-két év legizgalmasabb indie projektjeibe.

A fesztiválon résztvevő játékok teljes listáját egyelőre nem kaptuk meg, de a Microsoft már adott egy kis ízelítőt. A Blacktail, a Death Trash, a Loot River, a Nobody Saves the World és a The Tale of Bistun már egészen biztosan játszható lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...