Blacktail PC, PS5, XSX

Egy mesebeli kaland, amiben boszorkányként akciózhatunk a béke és a káosz között.

Blacktail teszt

Baba Yaga legendája számos alkalommal felbukkant már a játékok világában, a The Parasight fejlesztőcsapatának jóvoltából viszont ezúttal olyan szemszögből élhetjük át a boszorkány kalandját, ahogy korábban még sosem.

Launch traileren a Blacktail

Ideje nyakig elmerülnünk a szláv népmesék mondavilágában. Megérkezett a Blacktail, lássuk hát az utolsó kedvcsinálóját!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk az év végi hajrához, a következő napokban kerül boltokba az utolsó adag nagyobb cím az idei esztendő felhozatalából. Lássuk, mire számíthatunk!

Blacktail - nézzünk bele a játékmenetbe!

Friss játékmenet-bemutatóval jelentkezett a Blacktail, amelyből megtudtuk, csak rajtunk áll majd, hogy az erdő jóságos megmentője vagy egy gonosz boszorkány válik-e Baba Yagából.

GC 2022: Futottak még az Opening Night Live műsorán

Véget ért a Gamescom nyitóeseménye, az Opening Night Live, a műsor pedig tömve volt bejelentésekkel és látnivalókkal. A fontosabb hírek után jöjjön egy összefoglaló a többi érdekességről!

Demóözönnel készül az Xbox a The Game Awardsra

A Microsoft bejelentette, hogy a The Game Awardsszal együttműködve elindítja az ID@Xbox Winter Game Demo Eventet. A két hétig tartó eseménysorozat alatt több mint 35 készülőfélben lévő játék demóját próbálhatjuk majd ki.

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.