Death Trash PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Egy olyan posztapokaliptikus világban járunk, amelyben egy kozmikus fenyegetés az emberiség vesztét kívánja. Az idegenek azonban nem számolnak a felfegyverzett punkokkal.

Demóözönnel készül az Xbox a The Game Awardsra

A Microsoft bejelentette, hogy a The Game Awardsszal együttműködve elindítja az ID@Xbox Winter Game Demo Eventet. A két hétig tartó eseménysorozat alatt több mint 35 készülőfélben lévő játék demóját próbálhatjuk majd ki.

Death Trash próbakör

Húspunk? Talán így érdemes jellemezni a Crafting Legends egyetlen fejlesztőjének első igazán komoly videojátékos próbálkozását. Az early access-státuszba lépését követően pedig már alaposabban is szemügyre vehetjük, hol tart az ötéves munka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyobb megjelenések nélkül indul az augusztus: noha most is számíthatunk újdonságokra, ezek inkább megkésett portok, vagy kisebb kaliberű fejlesztések. Lássuk a heti premierek listáját!

E3 2021: Ezeket a demókat élvezhetik az xboxosok

A Summer Game Fest keretében az ID@Xbox közel negyven játékdemót szállít az xboxosoknak a napokban is sokat szereplő független fejlesztésű alkotásokból. Egészen június 21-ig van időnk kipróbálni őket.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

E3 2021: Íme, a Guerrilla Collective második etapja

A Guerrilla Collective egy héten belül másodjára is összeült, hogy újabb indie játékokat mutassanak nekünk. A mai adásban a lehető legváltozatosabb címek képviseltették magukat, szám szerint negyvenen.

Death Trash - fegyvert ragadnak a punkok

Egy posztapokaliptikus világban járunk, az emberiség létét egy idegen entitás fenyegeti. Nem várt helyről érkezik a felmentősereg, a világ punkjai ugyanis shotgunt ragadnak és megpróbálnak rendet vágni.