A feje tetejére állt a Fortnite világa

  • Írta: szlav
  • 2021. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
Szó szerint a feje tetejére állt a Fortnite szigete, így a harmadik fejezetben már egy teljesen új helyszínen vadászhatják egymást a battle royale rajongói. A hatalmas frissítés rengeteg újdonságot, köztük pár ismerős karaktert is hozott magával.

A Fortnite folyamatosan megújuló univerzumával nem könnyű tartani a tempót, de a második fejezet fináléjával gyakorlatilag búcsút mondhattunk az eddig ismert egész világnak. Az őrült összecsapásoknak otthont adó sziget teljes egészében fejre állt, így mostantól a jókora korong eddig ismeretlen alsó felén szórhatjuk a fejeseket. Ha lemaradtatok róla, így festett az óriási esemény:

Ezzel tehát hivatalosan is megkezdődött a Fortnite harmadik fejezete, amely az új helyszín mellett rengeteg új karaktert is hozott magával, természetesen skinek formájában. Többek közt a Gears of War hőseivel és Pókemberrel is nekivághatunk az új meccseknek, ráadásul a legendás hálószövő tiszteletére még néhány hálóvetőt is kapunk, amely segítségével körbelenghetjük még a The Daily Bugle irodáját is. Az is hivatalossá vált, hogy a The Foundationt Dwayne Johnson alakítja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...