ARC Raiders - teaseren az Embark első játéka

  • Írta: szlav
  • 2021. december 7.
  • Teaser
Link másolása
Rövid teaserrel jelentkezett az EA-veteránokból álló Embark Studios első játéka, az ARC Raiders. A stockholmi csapat várhatóan a The Game Awards műsorán leplezi le hivatalosan a sci-fi lövöldét.

Egy évvel ezelőtt már hallottunk híreket arról, hogy izgalmas új projektekbe kezdett Patrick Söderlund új stúdiója, az Embark. Az Electronic Arts egykori alelnökének önálló csapata arról számolt be, hogy az első játékuk fejlesztése során a procedurális generálás és a gépi tanulás váltja fel a fejlesztői feladatok kevésbé kreatív, monoton részeit. Úgy tűnik, hamarosan élesben is láthatjuk, hogy mi sült ki ebből, az ARC Raiders névre keresztelt játék ugyanis már megkapta az első teaserét.

A teljes leleplezésre pedig már csak napokat kell várnunk, a stúdió ígéretei szerint ugyanis december 9-én érkeznek a további részletek, no meg a valódi bemutató. Mivel ezen a napon rendezik az idei The Game Awards műsorát is, szinte garantált, hogy a díjátadó során kerül majd erre sor - pláne, hogy az eredetileg Twitteren közzétett teasert még a TGA is megosztotta.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...