Konzolokra is megjelent a Serious Sam 4

  • Írta: szlav
  • 2021. december 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a szivárgások, a mai napon váratlanul megérkezett a Serious Sam 4 PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szabott változata. A Microsoft oldalán az Xbox Game Pass könyvtárából is elérhetjük a játékot.

Néhány hete már a német korhatár-besorolással foglalkozó szervek lelőtték a dolgot, így nem is olyan nagy meglepetés, hogy a Croteam és a Devolver a jelengenerációs konzolokra is elhozta a Serious Sam 4-et. Sem a fejlesztőbrigád, sem a kiadó nem verte nagy dobra a dolgot: a játék egyszer csak megjelent a konzolok digitális áruházaiban.

Az Xbox Series X és Xbox Series S játékosai egyébként különösen jól járhatnak a megjelenéssel, a játék ugyanis egyből csatlakozott az Xbox Game Pass kínálatához is - csak úgy sorra érkeznek a decemberi meglepetések az előfizetéses szolgáltatáshoz. Némi üröm az örömben viszont, hogy a játék nem játszható az előző generáció konzoljain (kivéve, ha Xbox One-on indítjuk el a cloudos verziót) - úgy tűnik, hogy a horvát stúdió már elengedte a kiöregedő masinákat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...