Az Assassin's Creed lesz az új Splinter Cell alapja?

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 8.
  • Pletyka
Link másolása
Az iparági bennfentes Tom Henderson szerint az új Splinter Cell-játék fejlesztése már a korai fázisban tart, Sam Fisher új bevetése pedig olyan lesz, mint az Assassin's Creed, csak még több lopakodással.

Októberben számoltunk be róla, hogy nagyon úgy néz ki, hogy a Ubisoft végre rábólintott a Splinter Cell-sorozat feltámasztására. Az akkor megjelent hírek szerint Sam Fisher visszatérése erősen merít majd a jelenlegi Hitman-sorozat koncepciójából.

Tom Henderson most arról írt a Twitter-oldalán, hogy a Splinter Cell következő felvonása egy nyitott világú kalandnak ígérkezik, és az Assassin's Creed-sorozat megvalósítása köszön majd vissza benne, csak sokkal több lesz a játékban a lopakodás. Illetve azt is megjegyezte, hogy a Halo Infinite nyitott világának megvalósításához hasonló megoldásra kell majd számítanunk. Vagyis nem igazán lesz nyílt a játéktér, helyette sokkal inkább amolyan hubrendszer formájában kapcsolódnak majd egymáshoz a helyszínek, ahol sok-sok mellékküldetést vehetünk fel.

8.
8.
adamsfamily
Fantasztikus...
A Ubisoft olyan lett,mint egy fordított Midász király,amihez hozzányúlnak,abból nem arany lesz,hanem szar.
7.
7.
LGHDTV+
Szóval Ghost Recon lesz?
6.
6.
Matt8888
#3: Igen sajnálatosan, van egy "fura" irányuk, amit szomorúan veszek sajnos én is.
5.
5.
DarkCrash
Eddig a Hitmanből akart meríteni, most meg az AC lesz az alapja? Inkább hagyják békén ezt a sorozatot szerintem.
4.
4.
Gerzson95
Ezért kár feltámasztani.
3.
3.
Robilluma
#1: A nyáron volt hír h a Netflix anime Splinter Cell sorozatot csinál. Nem véletlenül jöhet akkor játék is. Pénzszagot éreznek a franciák.
2.
2.
Robilluma
:DDDDD
Igazi Ubi hír. Ezekre a pletykákra sajnos mérget is vehetünk.
Az összes Ubi játék innentől ow lesz! Egy lineáris játékban nem lennének annyira kelendőek a hetente kidobált pegazusos-fáraós-kacsacsőrű emlősös skinek a népnek, akik erre élveznek.
Halo párhuzam? Tutifix. Elég ott is megnézni azt a nyitott világot milyen igényesre csinálták meg. Az épületek belül mint az összeollózott multipályák, üresek, sterilek és mind ugyanolyan semmilyen. A környezet odakint meg :D ilyen erdőket 10 éve alkottak a fejlesztők. Ha ez a cél az új Splinter Cellben akkor 2 éven belül megjelenhet, ugyanolyan lélektelenül mint bármelyik legújabb AC és azok kiegjei.

Az egyetlen Ubi játék ami hozhat valami rendkívülit - mert világot alkotni és fejleszteni is baromira tudnak, píz is van - az az Avatar lehet. Köszönhetően annak az eccerű ténynek, miszerint a Disney is benne van. Ha csak Ubi lenne akkor már legyinthetnénk.
1.
1.
Matt8888
Erre még a conviction idején is volt példa, hogy már akkor gondolkodtak egy hasonló kivitelezésben. Érdekes, hogy most megint feljött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...